Abonnement via Fietspunt

Ok, dus jij wil besparen? Wij hebben de ideale mogelijkheden voor jou gebundeld!

Bespaar op je transport

Besparen op je transport is eenvoudig. Je kan ervoor opteren om een Blue Bike te huren. Je kent ze vast wel, die blauwe fietsen die aan 44 Belgische stations staan, en die je kan lenen mits je een abonnement hebt (€10 per jaar). Meer info op Blue-Bike.be

Een ander goed initiatief is Fietspunt. Dit zijn eveneens plekken die je aan stations terugvindt, en waar je tegen een voordelig tarief een fiets kan ontlenen. Ideaal voor een dagtrip in combinatie met een treinticket!

Bespaar op je gsm abonnement

Indien je de verschillende aanbieders vergelijkt, dan zul je al gauw merken dan je ettelijke euro's kan besparen indien je een goedkoop gsm abonnement neemt. Bij Mobile Vikings geven ze je korting op je online aankopen bij oa. Zalando en Coolblue. Bij Mobistar hebben ze voordelige abonnementen die aangepast zijn aan jouw mobiel (data)verbruik. Lees zeker onze bespaartips in de categorie Telecom om het meest voordelige abonnement te ontdekken.

Bespaar op je abonnement voor pretparken

Een abonnement voor een pretpark gewoon kopen aan de kassa? Nee toch, we leven in de 21ste eeuw! Bij Bellewaerde krijg je een flinke korting indien je je abonnement via het internet bestelt. Voorts geeft Plopsa regelmatig kortingscodes weg waarmee je een mooie korting krijgt indien je je abonnement online aankoopt.