Originele geschenken voor minder dan €10

Geplaatst door Scotty in categorie Overige

Geef je graag geschenken maar vind je het tegenwoordig wat duur om aan al jouw vrienden en familieleden een leuk geschenk te geven? Geen probleem! Hier onder vind je alvast een lijstje van originele geschenken die je online kan aankopen voor minder dan €10. Zo heb je een leuk geschenk voor weinig geld! Ten slotte is het toch de attentie die telt, niet?

ebook

Ebook

Als je weet dat de persoon waarvoor je een geschenk koopt graag boeken leest, dan is een boek zeker een perfect cadeau. Maar als je weet dat die persoon ook een tablet of een e-reader bezit, dan is een eBook een veel beter geschenk. Weg met de papieren versies van boeken, in met de eBooks. Dit is eigenlijk de digitale versie van de vroegere papieren boeken, die nu uiteraard nog steeds bestaan en beschikbaar zijn. Maar een eBook zet je makkelijk op je e-reader is bovendien makkelijk om overal mee te nemen.

iTunes kaart

Tegenwoordig heeft bijna iedereen een smartphone of een tablet. Vooral het feit dat je je tablet overal kan meenemen en deze dus zeer praktisch is in gebruik, maakt de tablets en smartphones zo populair. Ook op het vlak van de applicaties voor smartphones of tablets is er de laatste jaren heel wat veranderd. Zo bestaat er van ongeveer alles een app die je snel en eenvoudig kan installeren op je smartphone of tablet. Een leuk cadeau om te geven is een kaart voor de Google Play Store of de App Store van Apple. Met die kaart kan de gelukkige dan apps installeren naargelang de waarde van de kaart.

gadgetsHandig gadget

Een handig gadget is ook steeds een zeer leuk geschenk. Iets krijgen wat bijna niemand heeft, maakt het cadeau nog leuker. Vooral als het een gadget is dat moeilijk te vinden is in lokale winkels. Op internet vind je dan ook heel wat verschillende websites waar je tegen een voordelige prijs een uniek gadget kan kopen.

 

Nog door jou te activeren

- €20

2 X 10 EUR korting + gratis wijnbox!

Voorwaarden

Verloopt: 28/11/2016

Nog door jou te activeren

Friteuse

Gratis Domo friteuse bij je bestelling

Voorwaarden

Verloopt: 26/05/2016

Nog door jou te activeren

Gratis

Ontvang 1 gratis cheesy bread!

Voorwaarden

Verloopt: 28/03/2016