Beauty is een kwestie van de juiste keuzes maken

Geplaatst door Optin Monster in categorie Cosmetica

Beauty gaat niet over zo veel mogelijk producten gebruiken, maar de juiste producten gebruiken. Iedereen kan een mooie teint creëren of een mooie bos haar verzorgen. Het gaat erom dat je de juiste keuzes maakt. Dat gaat bijvoorbeeld over de juiste keuzes qua levensstijl, maar ook de juiste keuzes op het gebied van beauty producten. In dit artikel lees je alles over deze keuzes en hoe jij de beste keuzes kunt maken. Zo kun ook jij als een echte (natural) beauty over straat.

Beauty is een kwestie van de juiste keuzes maken

© Pixabay.com

Mooi haar door de juiste producten te gebruiken
Kies niet zomaar een shampoo of conditioner, maar let vooral op de ingrediëntenlijst. Je kunt beter zo natuurlijk mogelijk kiezen. Veel additieven verzwaren je haar of kunnen jouw haar na verloop van tijd aantasten. Vermijd bijvoorbeeld siliconen en sulfaten. Wat een verzorgingsproduct voor het haar wel moet bevatten? Dat is keratine. Dit is een eiwit dat de kwaliteit van jouw haar optimaliseert. Dit maak je van nature zelf al aan, maar extra opname via haarproducten is optimaal. Keratine zorgt ervoor dat jouw haar sterk en dik blijft. Zo heb je dus al gauw een volle bos met haar. Een goed merk voor haarproducten met keratine, is het merk Kerastase.

Drink meer water en minder frisdrank
Ook qua drinken kun je zelf de keuze maken. Frisdrank bevat veel suikers en is slecht voor een gezonde hormoonhuishouding. Een negatief gevolg hiervan is een slechte huid en dof haar. Vervang frisdrank door water en geniet van een goed gehydrateerde huid van binnenuit. Ook jouw haar profiteert van extra waterinname op een dag. Houd ongeveer 2 liter aan per dag voor een optimaal resultaat.

Goedkoop is duurkoop
Verzorgingsproducten hoeven vandaag de dag geen luxeproducten te zijn. Er zijn veel goedkope merken en voordelige alternatieven. Toch is het aan te raden om te investeren in jouw verzorgingsroutine. Kies liever voor een duurder merk met een betere ingrediëntenlijst, dan een goedkoop alternatief. Deze producten kunnen zo goedkoop worden geleverd, omdat er gebruik wordt gemaakt van chemische additieven. Deze zijn veilig, maar niet optimaal. Kies liever voor een wat duurder, maar natuurlijker merk. L’Occitane is een merk dat zich juist focust op natuurlijke ingrediënten. Hierdoor kan het prijziger zijn, maar geniet je wel van de beste huidverzorging voor jouw lichaam.

Beauty is een kwestie van de juiste keuzes make

© Pixabay.com

Vermijd hitte
Je haar krullen, stijlen en föhnen is natuurlijk ideaal voor een snelle coupe. Maar voor de kwaliteit van jouw haar kan al deze hitte funest zijn. Zorg er daarom voor dat je beter omgaat met de keuze qua haarverzorging. Laat je haar aan de lucht drogen en krul het op natuurlijk wijze zonder hitte.

Een gezond dieet
“Je bent wat je eet” is een veelgebruikt gezegde. Dit klopt ook als het gaat om jouw beauty uitstraling. Wanneer je veel vette en ongezonde producten eet, heeft dit een negatief effect op jouw lichaam en uitstraling. Kies voor voldoende groente, fruit, gezonde vetten en eiwitten. Zo creëer je van binnenuit een prachtig beauty resultaat.

Beauty is keuzes maken. Dit gaat niet alleen om keuzes qua producten en merken, maar ook om keuzes op het gebied van levensstijl. Door de juiste keuzes te maken, kun je als echte beauty queen tevoorschijn komen.

Nog door jou te activeren

- €15

€15 korting op je boeking

Voorwaarden

Verloopt: 20/02/2016

Nog door jou te activeren

- €50

– €50 op je boeking

Voorwaarden

Verloopt: 03/10/2016

Nog door jou te activeren

- €150

€150 extra korting per dossier

Voorwaarden

Verloopt: 28/02/2017