Bestel voordelig je tickets voor Bellewaerde, Plopsa en Disneyland online!

Geplaatst door Scotty in categorie Toegangstickets

Zowat iedereen kijkt tijdens de koude winterdagen met heimwee terug naar de warme zomerdagen. Vooral voor kinderen is de zomervakantie één van de leukste periodes van het jaar. Veel kinderen gaan tijdens deze periode naar één van de vele pretparken in ons land. Zo kun je bijvoorbeeld tijdens de zomermaanden een bezoekje brengen aan het populaire pretpark Bellewaerde in Ieper of aan één van de Plopsa parken in ons land zoals bijvoorbeeld Plopsa Indoor in Hasselt of Plopsaland in De Panne. Maar je hebt ook nog Disneyland Paris in Parijs. Dit park met ongeziene attracties en een prachtige omkadering trekt elk jaar miljoenen bezoekers.

Voor deze parken kun je tegenwoordig op een snelle en eenvoudige manier je tickets online aankopen. Op de website van de parken vind je steeds een handig overzicht van alle prijzen en tarieven. Bovendien zie je er meteen ook een overzicht van alle aanwezige attracties en weet je meteen ook de openingsuren van het park en van de verschillende attracties.

Voordelig naar Plopsaland?

Op zoek naar tickets voor Plopsa? Dan kun je via deze link snel en eenvoudig je tickets voor één van de Plopsa parken bestellen!

Goedkoop naar Bellewaerde?

Ben je op zoek naar tickets voor Bellewaerde? Klik hier en bestel dan snel en goedkoop je tickets en maak kennis met de prachtige fauna en flora van Bellewaerde.

Naar Disneyland met korting?

Ga je binnenkort naar Disneyland Paris? Boek dan zeker je tickets op voorhand, zo verlies je geen tijd tijdens het aanschuiven in één van de vele wachtrijen om je tickets ter plaatse te kopen. Je tickets online kopen voor Disneyland Paris doe je via deze link.

Nog door jou te activeren

- 40%

40% korting op je aankopen bij La Redoute

Voorwaarden

Verloopt: 26/04/2016

Nog door jou te activeren

- €20

€20 korting op je bestelling

Voorwaarden

Verloopt: 16/04/2016

Nog door jou te activeren

- €30

€30 korting op je bestelling

Voorwaarden

Verloopt: 16/04/2016