Boek nu al je ticket naar de VS

Geplaatst door Scotty in categorie Reizen & Uitstapjes

Krijg je ook al kriebels om je reis voor deze zomer te boeken? Heb je eigenlijk al een bestemming? Neen? Wel, dan moet je zeker reis naar de Verenigde Staten overwegen. Al jarenlang is zijn de Verenigde Staten een zeer populaire reisbestemming. Maar nu is Amerika meer dan ooit hot als toeristische bestemming.

Vroeg boeken = goedkoop boeken

Indien je naar Amerika op reis wenst te gaan raden we je ten sterkste aan om eigenlijk zo snel mogelijk je vliegticket te boeken. Waarom? Meestal geldt de volgende regel: hoe vroeger je boekt, hoe goedkoper je boekt. Bij verschillende reiswebsites krijg je een fikse korting wanneer je ervoor kiest om vroeg op het jaar je vliegtickets of hotel reeds te vast te leggen. Vooral intercontinentale vluchten naar bijvoorbeeld Amerika zijn een stuk goedkoper wanneer je vroeg boekt. Insiders zeggen dat de prijzen van deze tickets zo’n 90 dagen voor je vertrekdatum drastisch verhogen. De prijzen zijn dan weer het laagst ongeveer 8 à 10 maanden voor de datum van vertrek.

Tijd genoeg om voor te bereiden

Uiteraard zijn er nog heel wat redenen die je kunt aanhalen om vroeg je vliegtickets of hotel te boeken. Maar voorbereiding is wellicht één van de belangrijkste redenen. Een reis naar Amerika vraagt namelijk heel wat voorbereiding. Indien je kiest voor een rondreis, dan moet je verschillende hotels vastleggen op verschillende locaties. Onderweg kijk je best ook welke bezienswaardigheden, steden of routes je zeker gezien moet hebben. Waar ga je ‘s avonds eten? Hoe lang blijf je in elke stad? Wat is de totale kostprijs van alles? Al deze zaken nemen heel wat tijd in beslag om geregeld te worden. Daarom kan het handig zijn om je vliegtickets een eind op voorhand te boeken.

Tip: kies voor Connections

Tegenwoordig zijn er heel wat verschillende reisorganisaties die niet enkel via een kantoor maar ook online vliegtickets, reispakketten en andere formules aanbieden zoals bijvoorbeeld een huurauto. Toch is Connections één van de betere op het vlak van reizen en vluchten boeken naar uiteenlopende bestemmingen. Maar waarom zou je nu eigenlijk voor Connections moeten kiezen en niet voor een andere reiswebsite?

Wel, er zijn eigenlijk meerdere redenen waarom wij van Scotty.be de website van Connections aanraden om je vliegticket of reis te boeken. Eerst en vooral heb je de verschillende mogelijkheden op de website van Connections. Zo kun je bijvoorbeeld naast vluchten ook afzonderlijk een hotel, een citytrip of een huurauto vastleggen. Boek je niet zo graag alle zaken afzonderlijk en hou je liever van één pakket waar alles reeds in zit? Wel, ook daarvoor heeft Connections voor gezorgd.

100% Belgisch

Maar er is nog meer. Connections is een reiswebsite die 100% Belgisch is en waar je als reiziger steeds terecht kunt voor nuttig advies, de goedkoopste prijzen en de meest verrassende ideeën. Uiteraard speelt ook de ervaring van de medewerkers van Connections en Connections in het algemeen mee. Zo is Connections als reeds 30 jaar actief in het aanbieden van vliegtickets, hotels, citytrips en huurauto’s.

Bezoek een Connections shop

Bovendien heeft Connections iets wat andere reiswebsites niet hebben: shops. Wanneer je wat bijkomende informatie wenst omtrent de vlucht, het hotel, de huurauto, de kostprijs van alles, … dan kun je steeds terecht in één van de 31 verschillende Connections shops in je buurt of de shop op Brussels Airport. Daar proberen de medewerkers van Connections je een antwoord te geven op al je vragen.

Bekijk hier alle lopende aanbiedingen op Connections.be!

 

Nog door jou te activeren

Promo's

Profiteer van de promo’s bij Connections

Voorwaarden

Altijd geldig

Nog door jou te activeren

- €12

Krijg €12 korting op je boeking bij Connections

Voorwaarden

Altijd geldig

Nog door jou te activeren

Last call

Ontdek de “extreme last minutes” van Connections

Voorwaarden

Altijd geldig