Boek snel en eenvoudig je reis voor komende zomer!

Geplaatst door Scotty in categorie Reizen & Uitstapjes

Het is volop winter en dus laat het weer vaak te wensen over. Daarom zijn veel mensen nu al ijverig op zoek naar de beste aanbiedingen om deze zomer aan de beste prijs naar de mooiste bestemming op reis te gaan. Meestal geldt de gouden regel: hoe vroeger je boekt, hoe meer korting je krijgt. Maar is dit echt zo? Vaak moet je gewoon goed uitkijken en voldoende vergelijken om zo aan de beste prijs de reis naar je droombestemming te boeken. Wij geven je alvast enkele suggesties van bekende reisoperatoren die momenteel heel wat kortingen aanbieden!

Neckermann

Uiteraard is Neckermann één van de meest gekende reisoperatoren van ons land. Vaak hoor je tijdens één van hun vele reclamespotjes op de radio of de televisie dat je momenteel kunt profiteren van een straffe korting of dat er ongelofelijke last minutes voor het grabbelen liggen. Bij Neckermann is dit ook echt zo. Wie bij Neckermann boekt profiteert steevast van een korting of een bepaalde aanbieding. Zo krijg je als klant bij Neckermann straffe voordelen zoals gratis annulering van je reis, first minute kortingen tot wel €350 per persoon of kinderen die vanaf €99 mee mogen op reis. Bekijk zeker ook eens de last minutes of nog beter: de stunt van de dag. Dit zijn (tijdelijke!) aanbiedingen die werkelijk ongelofelijk zijn. Bekijk hier actuele promocodes en kortingen.

Sunjets

De slogan van Sunjets luidt als volgt: “slimmer op reis, tegen de laagste prijs”. Je kan dus al raden dat je op de website van Sunjets heel wat straffe aanbiedingen zal vinden. Op de homepagina zie je meteen alle promoties van het moment en je ziet er ook een overzichtje van alle huidige last minutes. Dankzij de handige zoekfunctie op de website zoek je meteen het goedkoopste arrangement in het hotel en op de bestemming waar jij naar toe wil gaan. Bekijk zeker ook eens alle voordelen voor de zomervakanties van 2016.

Jetair

Ook op de website van Jetair vind je heel wat prachtige bestemmingen waar je heen kan gaan. Net als op de website van Sunjets kun je aan de hand van de handige zoekfunctie meteen je stad, land, hotel of regio ingeven gevolgd door de datum van je verblijf. Druk je op “zoeken”, dan zie je meteen alle zoekresultaten die voldoen aan je zoekopdracht en zie je uiteraard ook alle verschillende tarieven. Bekijk zeker ook eens de last minutes en de promoties op de website van Jetair om je verblijf aan een goedkope prijs te boeken.

Nog door jou te activeren

- 5%

-5% op volledige catalogus (t/m 14/8)

Voorwaarden

Verloopt: 16/08/2016

Nog door jou te activeren

Gratis

Gratis verzending bij Veritas

Voorwaarden

Altijd geldig

Nog door jou te activeren

- €10

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op je eerstvolgende bestelling bij HelloFresh

Voorwaarden

Altijd geldig