Cadeau-ideeën onder €50 voor Kerstmis of Nieuwjaar

Geplaatst door Scotty in categorie Overige

Het is bijna zover: Kerstmis en Nieuwjaar komen er aan en het wordt dus hoog tijd om naar jaarlijkse gewoonte op zoek te gaan naar het ideale cadeau. Op het eerste zicht lijkt het allemaal zeer leuk: elkaar verrassen met cadeautjes en pakjes openen. Maar voor veel mensen is het zoeken van een leuk cadeau waarmee je iemand echt kunt verrassen vaak geen gemakkelijke opdracht. Bovendien wil je bij het kopen van een cadeau ook nog eens rekening houden met je budget, zeker als je verschillende cadeautjes moet kopen.

Wij zochten alvast enkele leuke ideetjes voor cadeau’s die goedkoper zijn dan €50 en waarmee je ongetwijfeld punten zal scoren op Kerstavond of Oudejaarsavond.

Een telefoonhoesje

Wie heeft er tegenwoordig geen smartphone in zijn of haar bezit? Heel veel mensen zijn er aan verslaafd en kopen regelmatig verschillende accessoires voor hun toestel. Om je smartphone te beschermen kun je bijvoorbeeld een leuk hoesje rond je smartphone doen. Wanneer je smartphone op de grond valt, is de kans veel kleiner dat er een barst in je scherm zal zitten. Als verrassing kan het leuk zijn om aan iemand een leuk en grappig hoesje te geven. In de webshop van Media Markt vind je een enorm aanbod van verschillende hoesjes, zoals dit leuke hoesje dat ons doet denken aan LEGO.

Sjaal, handschoenen en een muts

Iets wat ook altijd leuk is om te geven en zeker ook om te krijgen als cadeau is een setje voor de komende winter bestaande uit een sjaal, een paar handschoenen en een muts. Iets wat leuk kan zijn is dat de sjaal, de handschoenen en de muts in dezelfde kleur zijn, maar het kan ook leuk zijn dat de drie accessoires net in een andere kleur zijn. Uiteraard is dit afhankelijk van de persoon waaraan je dit leuke geschenk zal geven. In de webshop van ZEB en Spartoo vind je heel wat leuke accessoires voor de komende winterperiode.

Een parfum van Ici Paris XL

Ici Paris XL is de wellicht de meest gekende parfumwinkel van het moment. Net als in de winkels van Ici Paris XL vind je ook in de webshop een ruim aanbod van verschillende cosmeticaproducten. Je vindt er naast parfums ook verzorgingsproducten, make-up, accessoires, … Wie bij zijn geliefde echt punten wil scoren, kan een parfum kopen in de webshop van Ici Paris XL. Voor minder dan €50 kun je al een parfum kopen van een gekend merk. De gekende parfums van de merken Chanel, BVLGARI, Gucci, en Tommy Hilfiger doen het nog steeds erg goed.

Een bon voor kledij

Vooral vrouwen kunnen er nooit genoeg van krijgen: kledij. Een leuk en origineel cadeau voor Kerst of Nieuwjaar kan een waardebon jouw geliefde kledij kan kopen. Vooral de webshop van Asos is op dit moment erg populair bij heel wat vrouwen. De typische stijl die Asos kenmerkt is erg in trek bij veel vrouwen die de ontwikkelingen op het vlak van mode van dichtbij volgen. Bovendien kun je in de webshop van Asos regelmatig profiteren van leuke promoties of kortingen gedurende bepaalde periodes, zoals de eindejaarsperiode. Mooi meegenomen dus!

Nog door jou te activeren

Gratis

4e artikel GRATIS!

Voorwaarden

Verloopt: 01/08/2016

Nog door jou te activeren

- €100

Tot €100 korting bij JM Bruneau

Voorwaarden

Verloopt: 05/11/2016

Nog door jou te activeren

- 40%

40% korting op foto-afdrukken

Voorwaarden

Verloopt: 29/04/2016