ColliShop: de webshop waar je alles vindt

Geplaatst door Scotty in categorie Huis & Tuin

Ga je regelmatig boodschappen doen in de Colruyt? Ja? Dan zal de webshop van ColliShop zeker iets voor jou zijn. Deze webshop maakt deel uit van de Colruyt Group en het is werkelijk een gigantische webshop. Je vindt er meer dan 20.000 verschillende artikelen, een beetje gelijkaardig aan de gewone winkels van Colruyt. Wanneer je op zoek bent naar iets, dan is de kans enorm groot dat je datgene wat je zoekt zal vinden in de webshop van ColliShop.

Keuze uit meer dan 20.000 producten

Wat de webshop van ColliShop dus zo bijzonder maakt, is het uitgebreide aanbod van diverse producten dat je er terugvindt. Met een aanbod van meer dan 20.000 verschillende producten binnen categorieën zoals wonen & slapen, koken & tafelen, elektro, mooi & gezond, huishouden, reizen, speelgoed, gaming & multimedia, terras & tuin en nog enkele andere is het aanbod van ColliShop werkelijk ongelofelijk.

Nieuw bij ColliShop: offline afhalen

Sinds kort presenteert ColliShop ook iets nieuws: “offline afhalen”. Het komt er op neer dat je je bestelling gewoon in een winkel in je buurt kan laten toekomen, om er nadien zelf achter te gaan. Dit heeft als voordeel dat je je bestelling zelf kan afhalen, wanneer jij dat wil. Zo hoef je nooit geen beroep meer te doen op je buren of hoef je ook niet naar het dichtstbijzijnde postkantoor te gaan om je bestelling af te halen indien je op het moment van de levering niet thuis was.

Je kunt je bestelling snel en eenvoudig ophalen in één van de 350 verschillende ColliShop afhaalpunten in je buurt. Bovendien kun je net als in de winkel eerst je bestelling grondig bekijken en dan pas beslissen of je ze ook daadwerkelijk koopt of niet. Iets wat met het gewone online bestellen niet kan.

Nog door jou te activeren

- 20%

Tijdelijk: 20% korting bij Pabo

Voorwaarden

Verloopt: 09/05/2016

Nog door jou te activeren

- €20

€20 korting per boeking

Voorwaarden

Verloopt: 04/04/2017

Nog door jou te activeren

Gratis

Uw plooibare koptelefoon gratis bij uw bestelling ongeacht het bedrag

Voorwaarden

Verloopt: 16/03/2016