21 Dagen lang Gratis Producten!

Geplaatst door niels.vanespen@beiersdorf.com in categorie Cosmetica

Loopt af op

21/06/2018

Organisator

Categorie

SUPER WINACTIE!
EUCERIN SUMMER COUNTDOWN

Beste Website-beheerder,
We willen uw aandacht graag even vestigen op een wedstrijdreeks die heel interessant kan zijn voor uw websitepubliek: de Eucerin Summer Countdown.

Van 1 tot en met 21 juni kan iedereen elke dag een Eucerin-product winnen, door zich te registreren en dagelijks deel te nemen op de Eucerin-website.

Dagelijks worden 3 deelnemers geselecteerd, die het product van de dag kunnen winnen.
Bovendien: vóór het begin van de Countdown kan je je als deelnemer ook registreren voor een herinneringsmail, die dagelijks verstuurd zal worden, vanaf de dag van de Countdown kick-off 1 juni. Deze mail herinnert de deelnemers eraan om mee te spelen en kans te maken op de dagprijs.
U kan de Eucerin Summer Countdown bekijken via volgende link: https://summer.eucerin.com/be-nl/

We hebben voor u tot slot ook een tekst voorbereid, waarmee u deze activiteit makkelijk op uw website kunt promoten. U kan hem hieronder terugvinden – als ook een link met afbeeldingen. Voor meer informatie kan u terecht bij Niels Van Espen, Niels.vanEspen@Beiersdorf.com

Met vriendelijke groeten,
Het Eucerin Team

IMAGES: https://we.tl/FrFoxxLvIg

Hier de tekst waarmee u de Eucerin Summer Countdown kan promoten:

Kan jij ook niet wachten tot de zomer start? Dit jaar wordt het aftellen naar de zomer echt spannend. Waarom? Omdat Eucerin iets heel speciaals voor jou in petto heeft: de Eucerin Summer Countdown!

Van 1 tot en met 21 juni krijg je elke dag de kans om een fantastisch Eucerin-product te winnen. Je leest het goed: er staat elke dag een nieuwe prijs klaar! Waag je kans en speel mee met Eucerin! Klik hier om naar de Summer Countdown te gaan en mee te doen: https://summer.eucerin.com/be-nl/

Maar, dat is nog niet alles: tot aan de start van de Eucerin Summer Countdown toont de webpagina je de tijd die nog overblijft vóór de eerste prijs gewonnen kan worden. En als je je registreert voor de Eucerin remindermails, word je verwittigd telkens jouw kans op winst daar is! Jij hebt je ondertussen toch al ingeschreven?

Bereid je samen met ons voor op de start van de zomer met de Eucerin Summer Countdown!

Klik hier om naar wedstrijd te gaan

Of lees hier het wedstrijdreglement

Reageer op deze wedstrijd!

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *