De leukste elektronica gadgets als geschenk

Geplaatst door Scotty in categorie Elektronica

Tijdens de eindejaarsperiode is het de traditie om aan elkaar geschenken te geven. Vooral op kerstavond en Oudejaarsavond geven heel wat mensen, familie en vrienden, aan elkaar geschenken. Het gebruik om elkaar kerstgeschenken te geven, gaat eigenlijk al terug tot in de periode van het Romeinse Rijk waarbij de Romeinen elkaar al honderden jaren geschenken gaven naar aanleiding van allerlei verschillende feestelijkheden. Zoveel jaren later schenken we dus nog altijd cadeau’s aan elkaar om elkaar te bedanken of om te tonen dat we elkaar graag zien. Het aanbod van geschenken is tegenwoordig wel een stuk uitgebreider geworden.

Zo geven mensen heel veel uiteenlopende geschenken aan elkaar. Deze gaan van waardebonnen tot parfum en van geld tot zelfgemaakte geschenken. Maar iets wat de laatste jaren erg populair is als geschenk is elektronica. Zo zijn er verschillende gadgets die echt enorm leuk zijn om in de eerste plaats te geven als geschenk, maar ook om te ontvangen als geschenk. Wij zochten alvast de leukste geschenken uit!

Smartwatch

Iets wat momenteel erg populair is, is een smartwatch. Met zo’n smartwatch van gekende merken zoals Apple, Garmin, LG, Samsung, … kun je heel veel doen in vergelijking met een gewoon horloge. Met een smartwatch kun je bijvoorbeeld berichten ontvangen en versturen naar vrienden, foto’s nemen en kun je ook verschillende gegevens over jezelf en je gezondheid bijhouden. In de webshop van Media Markt kun je alle verschillende smartwatches met elkaar vergelijken.

Smartphone

Aansluitend bij de smartwatches vind je de smartphones. Deze gadgets zijn al langer dan vandaag enorm populair bij jong en oud. Vroeger had je de gewone gsm waarmee je berichten kon versturen en waarmee je kon bellen, nu heb je de smartphone met veel meer functies. Zo kun je met een smartphone probleemloos surfen op het internet dankzij de wifi-verbinding en kun je ook haarscherpe foto’s nemen die je vervolgens met je vrienden kunt delen op sociale netwerksites. Alle andere mogelijkheden van een smartphone ontdek je in de webshop van Media Markt.

Spelconsoles

Vooral voor kinderen en jonge volwassenen zijn spelconsoles het ultieme geschenk om te krijgen op Oudejaarsavond of kerstavond. Een spelconsole zoals een Xbox of een Playstation waar je de laatste nieuwe games mee kunt spelen met je vrienden onderling of online tegen andere mensen vind je in alle geuren en kleuren in de webshop van Media Markt. Je kunt er eenvoudig alle verschillende spel consoles en hun prijzen met elkaar vergelijken. Bovendien vind je er ook een enorm ruim aanbod van games die als ideaal cadeau kunnen dienen.

Nog door jou te activeren

- €3

– €3 op je ticket voor Plopsaqua

Voorwaarden

Verloopt: 01/07/2016

Nog door jou te activeren

- 20%

20% korting op uw favoriete artikel

Voorwaarden

Verloopt: 05/10/2018

Nog door jou te activeren

- €5

Promotie: €30,50 ipv €35,50 (=€5 korting)

Voorwaarden

Verloopt: 05/12/2016