De 5 leukste winterzonbestemmingen voor deze winter

Geplaatst door Scotty in categorie Reizen & Uitstapjes

Veel mensen kiezen er steeds vaker voor om niet tijdens de zomerperiode, maar wel tijdens de winterperiode op reis te gaan. De reden hiervoor is eigenlijk vrij simpel: tijdens de zomerperiode is het ook bij ons mooi weer en zijn er heel veel verschillende evenementen (denk maar aan de festivals). Bovendien is op reis gaan tijdens de zomerperiode vaak ook heel wat duurder dan tijdens de winterperiode. Maar een van de voornaamste redenen waarom veel mensen ervoor kiezen om tijdens de winterperiode op reis te gaan, is omdat het bij ons een stuk kouder is dan in heel wat andere landen. Wij zochten alvast de leukste winterzonbestemmingen uit voor de komende winter!

Thailand

Niet alleen tijdens de zomerperiode, maar ook tijdens de winterperiode is Thailand een prachtige vakantiebestemming. Zowel voor mensen die willen luieren aan het strand als voor mensen die een avontuurlijke reis willen beleven is Thailand ideaal. Tijdens het regenseizoen kan het op sommige plekken wel regenen, maar op heel wat eiland zoals Koh Phangan, Koh Phi Phi en Koh Samui zit je eigenlijk wel safe wat regen en zon betreft.

Florida

Florida is niet voor niets de Sunshine Sate: de zon schijnt er altijd! Ook tijdens de wintermaanden is het in Florida prachtig weer. Miami is de ideale plek om tijdens de winterperiode even te ontsnappen aan de koude winter hier in België. De prachtige stranden, het warme weer, het lekkere eten en de vele mogelijkheden die je er hebt zijn de ideale ingrediënten om een topvakantie te beleven.

Dubai

De laatste jaren is Dubai enorm populair geworden als vakantiebestemming voor Europeanen. Iedereen heeft wel al eens de beelden gezien van de meest exclusieve en excentrieke gebouwen en plekken in Dubai. Wel, binnen slechts enkele uren vlieg je vanuit Zaventem naar Dubai en kom je er terecht op één van de meest exclusieve plekken van het moment. Enorme winkelcentra, uitgestrekte stranden, indrukwekkende gebouwen, luxe hotels en super lekkere restaurants: Dubai heeft het allemaal. Het grote voordeel is dat de vliegtickets naar Dubai helemaal niet duur zijn en dat de zon er bijna altijd schijnt. Soms kan het er zelfs boven de 40 graden zijn.

Cuba

Een van de landen die je zo snel mogelijk moet bezoeken is het Zuid-Amerikaanse land Cuba. Iedereen die op zoek is naar luxe en prachtige, betaalbare hotels is in Cuba aan het juiste adres. Varadero is één van de mooiste steden van Cuba en ligt ten oosten van de hoofdstad Havana. De prachtige blauwe zee en de typische gebouwen en vooral de typische sfeer die er hangt in de straten van Havana en Varadero maken van Cuba prachtige vakantiebestemming. Heel wat mensen kiezen er ook voor om te verblijven in Trinidad. Dit typische badstadje is erg gezellig en je vindt er nog de kenmerkende koloniale en kleurige gebouwen.

Turkije

Een vakantiebestemming die het al jaren lang enorm goed doet, is Turkije. Zowel de kust als het binnenland zijn echt de moeite waard om te bezoeken. Het grote voordeel is dat het weer tijdens de winterperiode echt aangenaam kan zijn in Turkije. Doordat Turkije niet zo heel ver van België ligt, zal de zon in de wintermaanden november en december lang niet meer zo warm zijn als tijdens de zomermaanden juli en augustus. Vooral de grote diversiteit aan activiteiten in Turkije is een enorm grote troef!

Ben jij ook van plan om de komende winter op reis te gaan naar één van deze bestemmingen of een andere bestemming? Bekijk dan snel alle prijzen op de website van TUI!

Nog door jou te activeren

- €15

€15 korting op je boeking

Voorwaarden

Verloopt: 20/02/2016

Nog door jou te activeren

- €6

Actie: tot 6 euro korting op de tickets voor alle Plopsa parken

Voorwaarden

Verloopt: 07/11/2016

Nog door jou te activeren

- €20

€20 korting per boeking

Voorwaarden

Verloopt: 04/04/2017