De voordelen van Orange op een rijtje

Geplaatst door Scotty in categorie Diensten

Ontdek de goedkope gsm abonnementen van Orange. Zo vind je op de website van Orange verschillende gsm abonnementen waarmee jij ongetwijfeld een stuk bespaart op je telefoniekosten. Bij Orange kun je kiezen uit verschillende abonnementen zoals kangoeroe, dolfijn en panter. Elk abonnementstype is aangepast aan je individuele verbruik waardoor je betaalt voor datgene dat je verbruikt. Zo heb je een abonnement kangoeroe waarbij er vooral gefocust wordt op bellen en sms’en. Hierbij heb je (bijna) geen mobiele data.

Het abonnement dolfijn spitst zich dan weer meer toe op het sms’en en het surfen en minder op het bellen. Het laatste abonnement is het abonnement panter. Dit abonnement kan gezien worden als een totaalpakket waarbij zowel bellen, sms’en als surfen aangeboden worden.

 

Test gratis een herlaadkaart

Uiteraard kun je op de website van Orange ook nog steeds een herlaadkaart aankopen waarmee je dan bijvoorbeeld kan bellen, sms’en en surfen. Vaak geniet je er van een webpromo waarbij je dan bijvoorbeeld de herlaadkaart gedurende 2 dagen volledig gratis mag uittesten. Handig toch?

Op zoek naar een nieuwe smartphone?

Ben je op zoek naar een nieuwe smartphone? Bekijk dan zeker alle bundels die Orange aanbiedt waarbij je een smartphone aangeboden krijgt. Bij een abonnement dolfijn 15 smartphone bijvoorbeeld krijg je voor slechts €9 al een prachtige, gloednieuwe smartphone. Heb je nood aan een duurder abonnement? Dan kan je dit ook kiezen! Dan krijg je eveneens een duurdere smartphone aangeboden tegen een super scherpe prijs!

Nog door jou te activeren

- 5%

5% extra korting op de afgeprijsde artikelen

Voorwaarden

Verloopt: 01/08/2016

Nog door jou te activeren

- €10

– €10 op je eerste Groupon

Voorwaarden

Verloopt: 01/07/2016

Nog door jou te activeren

- 10%

10% korting, geen minimum bestedingsbedrag

Voorwaarden

Verloopt: 01/07/2016