Dit is de ideale outfit voor de feestdagen

Geplaatst door Scotty in categorie Mode & Kledij

De eindejaarsperiode komt er aan en voor veel mensen is dit een zeer belangrijke periode. Niet alleen omdat je er dan zowat al je familie en vrienden ziet in enkele dagen tijd, maar ook omdat je er gewoon goed moet uitzien tijdens de feestdagen. Heel veel mensen werken tijdens het jaar toe naar de eindejaarsperiode om er zo goed mogelijk uit te zien. Dit kan zijn door te fitnessen, door een dieet te volgen, …

Maar uiteindelijk is het ook de outfit die je op kerstavond of Oudejaarsavond draagt die erg belangrijk is. Als je later terugkijkt naar de foto’s die die avond genomen zijn, dan wil je uiteraard van jezelf kunnen zeggen dat je er goed uitzag die avond. Wij zochten (en vonden) alvast enkele leuke en handige tips die je helpen bij het samenstellen van de ideale outfit voor de feestdagen.

1. Probeer rood en groen te vermijden

Een kleedje voor de eindejaarsperiode is zeker en vast een goed idee. Maar als er kleuren zijn die je echt moet vermijden, dan zijn het de kleuren rood en vooral groen. Nadat de mensen enkele glaasjes op hebben zal de vergelijking met de Kerstman of de Kerstboom snel gemaakt zijn. Een zwart (of een andere kleur) kleedje is zeker en vast toegelaten, zeker op oudejaarsavond.

2. Zorg voor een net pak

Mannen dragen tijdens de feestdagen best een kostuum om er zo feestelijk mogelijk uit te zien. Maar uiteraard zorg je er best wel voor dat je kostuum helemaal proper en net is. Een kostuum dat er reeds gedragen uitziet past niet, zeker niet op zo’n gelegenheden.

3. Overdrijf niet met make-up

Wanneer je al een uitbundige outfit draagt, dan overdrijf je beter niet met het dragen van make-up. Deze regel geldt ook andersom: wanneer je een sobere outfit draagt kun je het geheel afmaken met wat leuke make-up.

4. Speel op safe

Het kan altijd handig zijn om op safe te spelen. Neem daarom bijvoorbeeld een extra paar nylonkousen mee voor het geval het andere paar kapot is. Een extra paar platte schoenen om na verloop van tijd je hakken te vervangen zijn zeker niet overbodig.

5. Spreek af met je vrienden

Niets is hatelijker dan ergens aankomen en dan pas merken dat één van je vrienden dezelfde outfit draagt. Het kan daarom erg nuttig zijn om op voorhand met je vrienden af te spreken en te kijken wie er welke outfit zal dragen. Op die manier voorkom je dat je met z’n twee dezelfde outfit draagt.

Nog door jou te activeren

- 15%

15% korting bij een besteding vanaf € 100

Voorwaarden

Verloopt: 01/06/2016

Nog door jou te activeren

- €100

€100 korting op je boeking bij Neckermann

Voorwaarden

Verloopt: 14/03/2016

Nog door jou te activeren

- 25%

Zotte vrijdag: -25% korting (Donderdag 6/4 vanaf 20u tem vrijag 7/4 23u59)

Voorwaarden

Verloopt: 08/04/2017