Dit neem je mee naar een festival

Geplaatst door Scotty in categorie Overige

Het festivalseizoen is ondertussen door enkele kleinere festivals reeds van start gegaan. Toch moeten de grootste festivals zoals Rock Werchter of PukkelPop nog beginnen. Veel mensen zijn dan ook nog druk in de weer om de laatste voorbereidingen te treffen voor deze grote festivals. En zo’n groot festival als Rock Werchter of PukkelPop vergt inderdaad redelijk wat voorbereiding. Ten slotte ben je toch een drie- à viertal dagen weg van huis en logeer je gedurende die periode op een camping. Als je iets vergeten bent kun je er dus niet zo makkelijk om gaan, dus moet je ervoor zorgen dat je meteen alle juist zaken met jou mee hebt. Wij zorgen alvast voor een handig lijstje van alle zaken die je zeker mee moet hebben.

Vochtige doekjes

Eigenlijk moet je veel meer toiletgerief mee hebben dan enkel en alleen maar vochtige doekjes. Maar vochtige doekjes zijn zeker op een festival geen overbodige luxe. Veel mensen, en vooral vrouwen, houden er niet van om een bezoek te brengen aan een mobiel toilet zoals je die op festivals vindt. En terecht! Vaak zijn die toiletten niet echt hygiënisch en worden ze dus door veel mensen vermeden. Ook is er in de meeste gevallen geen wc-papier te vinden, waardoor vochtige doekjes dus zeer handig kunnen zijn.

Oordoppen

De decibels tijdens een festival zijn de laatste jaren wel stevig teruggebracht naar een lager niveau. Toch kan het nog steeds zeer schadelijk zijn voor je oren wanneer je je helemaal vooraan bevindt tijdens een concert van bijvoorbeeld AC/DC of een andere groep waarbij het er wel eens luid durft aan toe te gaan. Oordopjes zorgen ervoor dat je geen rechtstreekse schade aan je oren oploopt en dat je ook de dagen na het festival geen last hebt van een ruis of een piep in je oren.

Camera

Oké, een camera is misschien wat veel om mee te nemen op de festivalweide. Maar neem zeker een smartphone mee waar je foto’s mee kunt nemen. Wanneer je foto’s neemt tijdens een concert levert dit vaak zeer leuke momenten op en het leuke is dat je er jaren later nog van kunt genieten. Zo kun je later aan je kinderen of je kleinkinderen tonen dat jij helemaal vooraan stond tijdens het optreden van Rammstein op Rock Werchter!

Waterdichte tent

Na een lange dacht en nacht op de festivalweide is een goede nachtrust zeer belangrijk. Wat is er dan erger dan om vier uur ‘s nachts een doorweekte slaapzak aan te treffen in je tent? Juist: niks! Zorg er daarom voor dat je beschikt over een waterdichte tent, en bij voorkeur een werptent die je snel en eenvoudig kunt opzetten en terug kunt opbergen.

Goed humeur

Klinkt misschien wat cliché, maar een goed humeur op een festival is echt wel belangrijk. Laat je bijvoorbeeld niet demotiveren door het slechte weer of door het feit dat je heel ver van het podium staat. Vaak is zo’n situatie voor iedereen hetzelfde en zal het des te leuker zijn wanneer iedereen zich amuseert, zonder dat er iemand loopt te zeuren en te klagen.

Nog door jou te activeren

- €10

€10 korting op je bestelling

Voorwaarden

Verloopt: 07/02/2016

Nog door jou te activeren

Friteuse

Gratis Domo friteuse bij je bestelling

Voorwaarden

Verloopt: 26/05/2016

Nog door jou te activeren

- €7,50

€7,50 korting op je fruit- of ontbijtbox

Voorwaarden

Verloopt: 01/05/2016