Enkele handige webshops in de categorie “huis & tuin”

Geplaatst door Scotty in categorie Huis & Tuin

De categorie huis & tuin is naar alle waarschijnlijkheid de meest populaire categorie van alle verschillende categorieën die je terugvindt binnen het online shoppen. Uiteraard is de categorie huis & tuin een zeer breed gegeven en kan je dan ook heel wat verschillende webshops bedenken die binnen deze categorie passen. Wij maken alvast een opsomming van enkele webshops die zeker thuis horen in dit lijstje en die je zeker eens moet bezoeken. Sommige webshops krijgen hier hun plaats vanwege het enorme aanbod, andere webshops krijgen dan weer hun plaats omwille van de uitstekende service die ze aanbieden.

ColliShop

Deze webshop is zeker een bezoekje waard. Je vindt er ongeveer alles. Kortom, wanneer je op zoek bent naar iets is de kans groot dat je het zal vinden in de webshop van ColliShop. Je vindt er zaken binnen categorieën zoals wonen en slapen, koken en tafelen, elektro, huishouden, reizen, speelgoed, … Bovendien staat ColliShop ook steeds garant voor een uitstekende klantenservice.

Groupon

Groupon is een unieke webshop. Eigenlijk zou je kunnen zeggen dat het niet echt een webshop is. Op Groupon vind je heel wat unieke aanbiedingen die elk slechts tijdelijk geldig zijn. Dit zijn meestal populaire producten of producten die net gelanceerd zijn en die er (tijdelijk) verkocht worden aan een sterk verminderde prijs. Dit is het leuke aan Groupon: terwijl je ergens anders het product nog aan de gewone prijs ziet staan, kun je het op Groupon misschien kopen voor de helft van de prijs.

Hema

Deze webshop van de gelijkaardige Nederlandse winkelketen is zeker en vast ook een bezoekje waard. Het enorme aanbod dat je kent van in de Hema winkels vind je ook terug in de webshop van Hema. Binnen de categorie huis & tuin vind je heel wat verschillende artikelen zoals spullen voor de slaapkamer, de badkamer, de keuken- en eetkamer maar ook nog heel wat andere artikelen die je zeker en vast goed zal kunnen gebruiken.

Nog door jou te activeren

- 20%

Tijdelijk: 20% korting bij Pabo

Voorwaarden

Verloopt: 09/05/2016

Nog door jou te activeren

- 50%

50% korting op visitekaartjes

Voorwaarden

Verloopt: 01/07/2016

Nog door jou te activeren

Gratis

Gratis plooibare koptelefoon bij uw bestelling ongeacht het bedrag

Voorwaarden

Verloopt: 05/05/2016