Geen tijd om boodschappen te doen na je werk?

Geplaatst door Scotty in categorie Eten & Drinken

Je kent het wel: na een lange werkdag nog naar de winkel moeten om alle nodige ingrediënten te kopen voor het eten dat je daarna nog moet klaarmaken. Doordat veel mensen zich in dezelfde situatie bevinden en pas na het werk boodschappen doen, staat er in de winkel helaas een enorm lange wachtrij aan de kassa. Bovendien is het ook nog eens iemand die net in opleiding is dus nog alles moet leren. Het gaat maar traag vooruit, de tijd tikt… Oef, eindelijk thuis! Maar nu moet je nog alle ingrediënten verwerken tot een lekkere maaltijd voor jou en je gezin. Lastig toch? Zeker na een vermoeiende werkdag kun je zo’n situatie wel missen.

Een oplossing kan zijn om je boodschappen in het weekend te doen, maar dan zit je opnieuw met hetzelfde probleem dat veel mensen hetzelfde denken en er dus veel volk aanwezig is in de winkel. Bovendien is het weekend en zijn er toch wel leukere dingen te doen dan boodschappen te moeten doen? Na een zware werkweek heb je recht op wat ontspanning en hier heb je in het weekend ook tijd voor.

Laat je boodschappen doen door iemand anders!

Maar wanneer moet je dan je boodschappen doen? Simpel, laat ze iemand doen voor jou! Tegenwoordig bestaan er verschillende mogelijkheden waardoor je niet langer na je werk naar de winkel hoeft, maar waardoor je boodschappen bij jouw thuis of op het werk geleverd worden. Op die manier hoef je thuis gewoon na je werk gezellig met je kinderen of je partner een lekkere maaltijd klaar te maken met alle geleverde ingrediënten.

Makkelijk en snel dankzij HelloFresh

Een voorbeeld van zo’n dienst is HelloFresh. Deze dienst werkt met een flexibel lidmaatschap waarbij je elke week een box ontvangt met alle nodige ingrediënten voor 3 of 5 maaltijden te bereiden. Wanneer je op reis bent kun je er voor kiezen om geen HelloFresh box te ontvangen of wanneer je er even geen zin in hebt kun je het lidmaatschap even on hold zetten. Het zijn vooral de gezonde recepten die veel mensen overtuigen om een HelloFresh box te bestellen. Dankzij de verrassende recepten kook je elke dag opnieuw een andere maaltijd en eet je bovendien ook elke dag gezond, wat toch wel belangrijk is. Ongeveer alle maaltijden die in het bijgeleverde HelloFresh receptenboekje staan kunnen binnen de 30 minuten klaargemaakt worden.

Gezond eten met Foodbag

Een andere mogelijkheid is Foodbag. Wekelijks ontwikkelt Foodbag verschillende lekkere en gezonde recepten waarvan er 1 recept vis bevat, 1 recept is een vegetarische maaltijd en 2 recepten bevatten vlees. Dankzij de receptenkaarten maak je de maaltijd volledig zelf klaar in enkele minuten. Het grote voordeel aan Foodbag is dat je er voor kunt kiezen om slechts éénmalig een maaltijd te bestellen. Je hoeft dus helemaal geen abonnement te nemen. Je kunt er ook voor kiezen om wekelijks of twee wekelijks een abonnement te nemen, zodat je steeds zeker bent dat je op tijd je Foodbag thuis geleverd krijgt. Ben je niet vaak thuis? Kies er dan voor om je Foodbag op je werk te laten leveren. Zo hoef je je na je werk niet te haasten of hoef je geen beroep te doen op de buren om je Foodbag in ontvangst te nemen.

Nog door jou te activeren

Gratis

Gratis Samsonite trolleykoffer

Voorwaarden

Verloopt: 25/04/2016

Nog door jou te activeren

- €20

2 X 10 EUR korting + gratis wijnbox!

Voorwaarden

Verloopt: 28/11/2016

Nog door jou te activeren

- 10%

10% korting, geen minimum bestedingsbedrag

Voorwaarden

Verloopt: 01/06/2016