Geld winnen dankzij je favoriete voetbalploeg? Het kan!

Geplaatst door Scotty in categorie Diensten

Iedereen die graag naar voetbal kijkt heeft het al wel eens gedaan: gegokt op voetbal. Op die manier maak je een match nog leuker en spannender, maar je moet er uiteraard ook de gevaren van inzien. Je kan in een enorm snel tempo redelijk wat geld kwijt zijn wanneer je inzet op een voetbalmatch. Toch heeft iedereen die regelmatig eens online gokt er al wel eens van gedroomd: in één klap veel geld winnen dankzij die ene juiste gok. Wel, wanneer je rekening houdt met enkele tips die we hier geven is de kans groot dat het in de toekomst niet langer bij dromen blijft, maar dat je ook daadwerkelijk eens veel geld zal winnen dankzij een overwinning die juist voorspeld hebt.

Kies de juiste bookmaker

Vooraleer je begint met online wedden op voetbal moet je een bookmaker kiezen. Dit kan bijvoorbeeld Unibet, Napoleon Games, Bet 777, Betfirst, Ladbrokes, … zijn. Tegenwoordig zijn er zo veel verschillende bookmakers dat je vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Toch is het enorme aanbod van verschillende bookmakers in jouw voordeel. De bookmakers proberen namelijk zoveel mogelijk klanten/leden te ronselen door scherpe promoties aan te bieden. Bekijk daarom voor je je ergens registreert welke aanbiedingen of promoties er gegeven worden. Op sommige websites krijg je als nieuwe klant vaak leuke bonussen waardoor je zelf geen geld op je account hoeft te zetten.

Verdiep je in het voetbal

Wedden op voetbal betekent niet dat je zomaar zonder nadenken geld moet inzetten op eender welke match. Voor je begint met wedden moet je je afvragen op competitie je zal wedden. Eenmaal je weet op welke competitie je zal wedden, kun je je beginnen verdiepen in de resultaten die gehaald werden in die competitie. Dit is nodig zodat je weet op welke matchen en op welke ploegen je kunt inzetten. Bij wedden op voetbal speel je immers met je eigen geld, dus moet je echt goed opletten wat je doet.

Zet niet te hoog in

Wanneer je bijvoorbeeld €100 op je account gezet hebt, moet je niet meteen €75 inzetten op een wedstrijd. Stel dat je die €75 kwijt bent, dan ben je meteen 3/4 van je totale speelgeld kwijt en moet je er dus al voor zorgen dat je met die resterende €25 de schade kunt goed maken, wat bijzonder moeilijk zal zijn. Bepaalde studies wezen uit dat je best nooit meer dan 10% van je totale “budget” inzet op een wedstrijd, en bij voorkeur ten hoogste 2% inzet op een wedstrijd.

Let op met live wedden

Al snel zal je merken dat je ook live kunt wedden op matchen. Veel mensen laten zich dan ook meteen verleiden wanneer het bijvoorbeeld nog 0-0 is aan de rust en ze die ene ploeg echt wel zien winnen. Maar laat je niet zomaar vangen door de hoge noteringen die je vaak zal zien staan. Voordat je aan live wedden kunt beginnen moet je echt wel een grondige kennis hebben van het voetbal goed kunnen inschatten welke ploeg er aan het langste eind zal trekken. Pas dan kun je een gokje wagen tijdens het live wedden.

Nog door jou te activeren

- €10

Krijg €10 korting op je bestelling bij Sarenza

Voorwaarden

Verloopt: 31/12/2016

Nog door jou te activeren

- 15%

15% korting op fotoboeken

Voorwaarden

Verloopt: 01/07/2016

Nog door jou te activeren

- €100

Canarische Eilanden: €100 extra korting!

Voorwaarden

Verloopt: 28/03/2016