Goedkoop kleding bestellen op 3 Suisses of La Redoute

Geplaatst door Scotty in categorie Mode & Kledij

Ben je op zoek naar een manier om goedkoop kleding te kopen online? Dan geven wij alvast twee mogelijkheden die je zeker en vast moet overwegen. 3 Suisses en La Redoute zijn twee bekende namen wanneer het over kleding en mode gaat. Deze twee merken zijn bekend geraakt doordat ze in het verleden eigenlijk de voorloper waren van het online shoppen.

Tot een tijdje terug kon je via de catalogus van 3 Suisses of La Redoute je favoriete kleding bestellen die vervolgens per post bij jouw thuis geleverd werd. Deze manier, het bestellen van kleding aan de hand van een catalogus die per post geleverd werd, mag gerust beschouwd worden als de voorloper van het online shoppen.

Beide website zijn dus ietwat vergelijkbaar. Op alle twee de websites vind je een groot aanbod van kleding voor dames, heren en kinderen tegen super voordelige prijzen. Daarnaast vind je er ook lingerie, schoenen, linnengoed en andere accessoires.

Wat echt uniek is, is dat je op beide websites ook een uitgebreid aanbod vindt van meubelen en decoratie om je huis de look te geven die jij wil.

Profiteer van één van de vele kortingen

Als je ons zou vragen om één tip te geven om online te shoppen op één van deze twee websites, dan is het wel om je in te schrijven voor de nieuwsbrief van 3 Suisses of La Redoute. Op die manier ontvang je automatisch alle aanbiedingen en kortingen, waardoor je dus geen enkele aanbieding of korting mist. Bovendien ontvang je op beide websites ook een korting van maar liefst €10 op je eerstvolgende aankoop bij 3 Suisses of La Redoute wanneer je je inschrijft voor de nieuwsbrief.

Check zeker ook de promoties op beide websites. Op de website van La Redoute vind je de promoties onder de “outlet” pagina, bovenaan de homepagina. Op de website van 3 Suisses vind je de promoties rechts bovenaan op de homepagina.

Nog door jou te activeren

Gratis

Gratis Samsonite trolleykoffer

Voorwaarden

Verloopt: 25/04/2016

Nog door jou te activeren

- 40%

40% korting op foto-afdrukken

Voorwaarden

Verloopt: 29/04/2016

Nog door jou te activeren

Promo

2 Medium pizza’s voor slechts € 16,95 i.p.v. € 30

Voorwaarden

Altijd geldig