Hier bestel je de goedkoopste vliegtickets

Geplaatst door Scotty in categorie Reizen & Uitstapjes

Connections

Connections is wellicht één van de bekendste websites om er online je vliegtickets te bestellen. Op de website van Connections heb je verschillende mogelijkheden. Zo kun je er online je vliegtickets bestellen naar heel wat uiteenlopende bestemmingen verspreid over de hele wereld zoals Athene, Johannesburg, Las Vegas, Oslo, Bangkok, New York, … Via een eenvoudige zoekfunctie vind je meteen de stad van waar je wenst te vertrekken de stad waar je heen wenst te vliegen. Je kunt er ook de heen- en terug datum van je reis aanduiden en met hoeveel personen je de reis zal maken.

Maar op de website van Connections kun je naast het reserveren van je vlucht ook je hotel zoeken en boeken. Daarnaast kun je ook tegen een goedkope prijs een huurauto vastleggen om op de plaats waar je verblijft de omgeving te verkennen.

Het leuke aan Connections is dat je er regelmatig kunt profiteren van prachtige promoties of kortingen. Die vind je terug bovenaan de homepagina onder de pagina “promo’s”.

CheapTickets

De naam CheapTickets zegt het eigenlijk al waar de website voor staat. Op de website van CheapTickets kun je tegen een zeer scherpe prijs vliegtickets boeken naar verschillende prachtige bestemmingen. Het enige wat je moet doen om het voordeligste ticket voor jouw bestemming te vinden, is aangeven waar je heen wil vliegen en van waar je wenst te vertrekken. Geef daarnaast ook nog je vertrekdatum in en het aantal personen waarmee je reist en je vindt meteen de goedkoopste vliegtickets voor jouw bestemming.

Ben je niet alleen op zoek naar een vliegticket? Geen probleem. Op de website van CheapTickets kun je ook afzonderlijk een hotel boeken op de locatie waar jij heen gaat of je kunt er ook voor kiezen om een auto te huren tegen een zeer voordelige prijs.

Wat er ook leuk is aan CheapTickets is dat je er je vlucht samen met je hotel kunt boeken. Soms is de totale kostprijs van je boeking hierdoor wat lager.

Ebookers

Ebookers is een website die zeker te vergelijken is met websites zoals Connections en CheapTickets. Ook hier kun je tegen een voordelige prijs je vliegtickets boeken. Daarnaast kun je er ook je hotel boeken of je kunt er ook voor kiezen om gewoon je vlucht samen met je hotel te boeken om zo nog voordeliger op reis te gaan.

Ook op de website van Ebookers kun je tegen een voordelige prijs een huurauto reserveren op de plaats waar jij wil. Het leuke aan Ebookers is dat ze heel regelmatig unieke aanbiedingen verspreiden via hun nieuwsbrief. Vaak krijg je dan gedurende een bepaalde periode bijvoorbeeld 10% korting op je boeking van je hotel of van je huurauto, afhankelijk van het soort aanbieding en de periode waarin je je vliegticket, hotel of huurauto boekt.

Nog door jou te activeren

- 25%

25% korting op flyers&postcards

Voorwaarden

Verloopt: 01/07/2016

Nog door jou te activeren

- €100

€100 korting op je boeking naar Griekenland

Voorwaarden

Verloopt: 13/03/2017

Nog door jou te activeren

- 10%

– 10% + gratis verzending

Voorwaarden

Verloopt: 24/05/2016