Hier koop je veilig je elektronica spullen

Geplaatst door Scotty in categorie Elektronica

Steeds vaker kopen mensen zaken online. Eén van de producten die enorm vaak online aangekocht wordt, zijn elektronica spullen. Zoals onderdelen voor je smartphone, smartphones, televisies, tablets en andere gadgets worden zeer vaak online besteld. Maar hoe weet je nu welke webshops er betrouwbaar is, en welke webshop er juist onveilig is? Vaak kijk je best ook uit en neem je best ook de tijd om de verschillende webshops met elkaar te vergelijken.

Chinese webshops zjin bezig aan een opmars

Tegenwoordig zijn het vooral de Chinese webshops die aan een stevige opmars bezig zijn. In die webshops vind je vaak datgene wat je zoekt tegen een spotprijsje. Je vindt er zowat alles, behalve voeding. Ook andere zaken zoals kleding, decoratie voor je huis of schoenen vind je er terug, tegen ongelofelijke prijzen. Ook hier in België neemt de populariteit van de goedkope Chinese webshops opmerkelijk toe. Maar er is ook een keerzijde medaille. Doordat de webshops hun oorsprong hebben in China stellen veel mensen zich (logisch) de vraag of ze wel veilig zijn en of ze wel te vertrouwen zijn. Bovendien zijn er ook nog veel vraagtekens rond de kwaliteit van de producten en of deze te vergelijken valt met de kwaliteit van de producten die je koopt in webshops die hun oorsprong hebben in ons land.

Dit zijn betrouwbare Chinese webshops

Uit eigen ervaringen hebben we toch kunnen vaststellen dat de Chinese webshops in het volgende lijstje redelijk betrouwbaar zijn, alsook de kwaliteit van de producten die je er kunt bestellen.

  • Light in the box
  • DealExtreme
  • BangGood
  • Mini In The Box
  • AliExpress

Wat wel kan voorkomen is dat de verzending van de producten die je besteld hebt op zich laat wachten. Dit komt doordat dergelijke websites samenwerken met lokale “shops”. Wanneer jij een bestelling plaatst bij één van de bovenstaande webshops moet de bestelling nog doorgegeven worden aan één van de shops waarmee ze samenwerken. Bovendien is de trage verzending ook vaak te wijten aan de koerierdienst waarmee ze de webshop samenwerkt. Vaak hoef je geen extra verzendingskosten te betalen, maar duurt het wel wat langer vooraleer je bestellingen verzonden wordt. Je bestelling komt ten slotte ook van China!

Nog door jou te activeren

Gratis

Gratis Samsonite trolleykoffer

Voorwaarden

Verloopt: 25/04/2016

Nog door jou te activeren

- €10

– €10 op je eerste Groupon

Voorwaarden

Verloopt: 01/07/2016

Nog door jou te activeren

- 5%

5% extra korting op je bestelling

Voorwaarden

Verloopt: 05/10/2018