Je ideale vakantie begint bij Holiday Suites

Geplaatst door Scotty in categorie Reizen & Uitstapjes

De kant-en-klare arrangementen van met heel wat extra voordelen van Holiday Suites zijn de ideale oplossing voor wie een zorgeloze vakantie wil beleven, aan een scherpe prijs. Wie rechtstreeks boekt bij Holiday Suites profiteer steevast van de volgende voordelen:

Profiteer steeds van de beste prijs

Als je je vakantie boekt bij Holiday Suites, dan boek je deze steeds aan de beste prijs. Bovendien geeft Holiday Suites jou ook steeds de beste prijs garantie. Als je ergens anders toch een lagere prijs gevonden hebt, dan laat je dit best weten aan Holiday Suites, waarna dezelfde vakantie ook bij Holiday Suites te boeken is, met enkele extra voordelen erbij!

Gratis latere check-out

Bij elke vakantie die geboekt wordt via de website van Holiday Suites geniet je van een gratis latere check-out om 12 uur in plaats van om 10 uur. Zo duurt je vakantie toch nog wat langer, leuk toch?

Voorrang bij gratis upgrades

Alle rechtstreekse klanten van Holiday Suites zijn de steeds de eersten die in aanmerking komen voor een upgrade, indien er eentje mogelijk is. Op die manier beleef je steeds de leukste, zorgeloze en meest comfortabele vakantie!

Krokus: ga op reis vanaf €199 voor 4 personen

Op dit moment geeft Holiday Suites jou de kans om te profiteren van een unieke promotie. De stevige Krokusvakantie-promotie geeft je de kans om een verblijf in de nieuwe, moderne vakantieverblijven van Holiday Suites boeken tijdens de Krokusvakantie voor slechts €199 voor 2 nachten met 4 personen, zonder bijkomende kosten. Interesse? Bekijk de Krokusvakantie-promotie hier.

Boek 5 nachten krijg gratis tickets voor Plopsa

Deze is er ééntje voor de kids! Wie ervoor kiest om een verblijf van minimum 5 nachten te boeken bij Holiday Suites, krijgt zomaar eventjes gratis tickets voor Plopsaland. Het strafste is dat dit unieke Plopsaland arrangement het hele jaar door geldig is, ook in de schoolvakanties!

Win een gratis vakantie!

Momenteel heeft Holiday Suites een zeer leuke wedstrijd lopen. Iedereen die deelneemt aan de wedstrijd kan een gratis verblijf winnen op 1 van de bestemmingen naar keuze. Zo kun je bijvoorbeeld een vakantie winnen aan de Franse Opaalkust waar je kunt kiezen tussen bestemmingen zoals Bray-Dunes, Hardelot-Equihen of Platier d’Oye.

Maar je kunt er ook voor kiezen om te verblijven aan de Belgische kust, waar het aanbod bestaat uit bestemmingen zoals Blankenberge, De Haan, Westende en De Panne.

Wie het liever meer landinwaarts zoekt, kan ervoor kiezen om te verblijven in het Limburgse Hengelhoef. Vul dus snel je gegevens in en wie weet ben jij wel de gelukkige winnaar! Deelnemen doe je via deze link.

Nog door jou te activeren

- €10

– €10 op je abonnement (FunCard)

Voorwaarden

Verloopt: 01/09/2016

Nog door jou te activeren

- €100

€100 korting op je boeking naar Griekenland

Voorwaarden

Verloopt: 13/03/2017

Nog door jou te activeren

- €7,50

€7,50 korting op je fruit- of ontbijtbox

Voorwaarden

Verloopt: 01/05/2016