Leuke ideeën voor een date tijdens de winter

Geplaatst door Scotty in categorie Overige

Aangezien het stilaan winter wordt, dachten we dat het wel leuk zou zijn om enkele leuke ideeën te zoeken voor een date tijdens de winterperiode. Een date is een uniek moment waarbij je het beste van jezelf wil geven. De activiteit die je tijdens een date doet met je partner zegt meteen al veel over jezelf. Hoe origineler je uit de hoek komt, hoe meer indruk je zal maken op de persoon waarmee je op date gaat.

Maak een winterwandeling

Niets zo leuk als ‘s avonds met je vriend of vriendin een gezellige winterwandeling te maken in de verse sneeuw die je hoort kraken onder je voeten. Wanneer het net gesneeuwd heeft, is het buiten erg stil en is het zoveel gezelliger dan overdag. Om het helemaal leuk te maken kun je samen een sneeuwballengevecht houden of kun je samen een sneeuwman maken.

Toon je kunsten tijdens een winterbarbecue

Een winterbarbecue is een echte must op een mooie winteravond. Samen met je geliefde gezellig barbecueën in de sneeuw onder een prachtige sterrenhemel: punten verzekerd! Als je dan ook nog eens goed kunt barbecueën, dan scoor je helemaal raak. Ben je allebei geen fan van een barbecue, dan kun je ook gewoon gezellig samen een warme chocomelk drinken in de frisse buitenlucht.

Bezoek een kerstmarkt

Niets meer traditie dan een bezoek aan een kerstmarkt. Elke stad heeft naar jaarlijkse gewoonte wel een kerstmarkt waar je gezellig samen kunt rondhangen om er de kerstsfeer op te snuiven. Drink zeker ook samen een jenever, een glühwein of een kopje warme chocomelk om het helemaal gezellig te maken.

Voor de durvers: schaatsen

Wie het echt goed kan, kan met schaatsen echt indruk maken. Ergens op een bevroren rivier of meer samen met je vriendin gaan schaatsen kan enorm leuk zijn, zeker als het echt mooi weer is. Mocht het echt geen mooi weer zijn, dan kun je er nog altijd voor kiezen om ergens binnen te gaan schaatsen.

Speel samen spelletjes

Wanneer het buiten slecht weer is, kan het leuk zijn om iets binnen te doen. Een namiddag gezelschapsspelletjes spelen bijvoorbeeld kan erg leuk en vooral erg gezellig zijn. Let wel op dat je je vriend of vriendin af en toe eens laat winnen. Zo blijft de sfeer tussen jullie optimaal!

Zet samen de kerstboom op

Een jaarlijkse traditie tijdens de kerstperiode is het opzetten van de kerstboom. Voor veel mensen heeft dit een speciale betekenis. En wat is er dan leuk om dit moment te delen met je vriend of vriendin? Tijdens je date kun je samen de kerstboom opzetten en samen kiezen waar je de verschillende kerstballen hangt. Dit is zeker en vast een onvergetelijk moment!

Kijk naar een romantische film

Dit is iets voor de koppels die al iets verder gevorderd zijn, maar niettemin erg leuk. Samen onder een dekentje gezellig naar een film kijken kan erg leuk zijn. Het kan een goede ijsbreker zijn om elkaar wat intiemer te leren kennen. Bovendien is het ook goedkoper dan naar een film in de bioscoop te gaan kijken!

 

Nog door jou te activeren

- €20

2 x 10 EUR korting op je bestelling

Voorwaarden

Verloopt: 31/03/2017

Nog door jou te activeren

- 10%

– 10% op alles

Voorwaarden

Verloopt: 01/01/2017

Nog door jou te activeren

- €20

– 2 x 10 EUR korting op je foodbox

Voorwaarden

Verloopt: 01/03/2017