Neem een pack en bespaar!

Geplaatst door Scotty in categorie Diensten

Een gsm abonnement, digitale televisie, een abonnement voor je vaste telefoon, een abonnement voor je tablet, … Alles samengeteld wordt het wat veel niet? Zoveel verschillende abonnementen zijn niet alleen moeilijk om bij te houden en om het overzicht te bewaren. Uitgerekend kosten ze samen ook gewoon veel meer dan wanneer je een pack zou nemen bij één van de mogelijke providers. De meeste packs bevatten mobiele diensten, vaste telefonie en internet. Het grote voordeel van zo’n pack is dat de totale kostprijs een stuk lager ligt.

Proximus

Op de website van Proximus vind je heel wat verschillende packs waardoor je een flinke duit bespaart. Bovendien is het nemen van een pack ook handig, omdat alles bijgevolg op één en dezelfde factuur staat. Je behoudt veel makkelijker het overzicht over je verschillende producten. Bij Proximus kun je er voor kiezen om een standaard pack zoals Internet Comfort of Internet Maxi te nemen. In beide packs zit vaste telefonie en digitale televisie inbegrepen voor een vaste prijs. Het verschil tussen de twee packs is dat je bij het ene pack nog een extra korting of een extra voordeel krijgt.

Het handige bij Proximus is dat je er ook voor kan kiezen om zelf je pack samen te stellen. Op die manier kun je het pack perfect afstemmen op de producten die je nodig hebt.

Telenet

Ook op de website van Telenet kun je verschillende packs bestellen naargelang je verbruik. De twee meest gekende packs van Telenet zijn de packs Whop en Whoppa. Het pack Whop is eigenlijk het kleine broertje van het pack Whoppa. Wanneer je Whop neemt krijg je automatisch internet, digitale televisie, vaste telefonie en krijg je totaal ongeveer €165. In het pack Whoppa krijg je dezelfde producten maar krijg je omgerekend een veel grotere korting. Op de website van Telenet kun je volledig zelf je voordeel berekenen, wat zeer handig is.

Scarlet

Een derde, gekende aanbieder in België is Scarlet. Ook bij Scarlet vind je verschillende packs terug waarbij je verschillende producten in één pack hebt. Scarlet Trio is het meest gekende pack dat Scarlet aanbiedt en tevens ook het goedkoopste. Voor amper €39/maand heb je digitale televisie, internet en vaste telefonie.

Nog door jou te activeren

- €4

€4 korting op het reguliere ticket van een Plopsa-park

Voorwaarden

Verloopt: 01/09/2016

Nog door jou te activeren

- €2

Exclusief: – €2 op je bestelling

Voorwaarden

Verloopt: 30/07/2016

Nog door jou te activeren

- 20%

Tijdelijk: 20% korting bij Pabo

Voorwaarden

Verloopt: 09/05/2016