Online wedden op voetbal? Check eerst deze tips!

Geplaatst door Scotty in categorie Overige

Online is de laatste jaren steeds populairder geworden. Tijdens sportevenementen of op televisie zie je ook veel vaker reclame over gokwebsites zoals Unibet, Bwin of betFIRST dan vroeger. Online gokken is voor veel mensen dan ook niet langer een taboe, maar eerder een manier om op een korte tijd snel en eenvoudig een aardig zakcentje bij te verdienen. Uiteraard blijft het gokken en kan het dus ook wel eens mis gaan. Neem vooraleer je online begint te gokken eerst eens deze tips door en misschien vergroot je je hierdoor wel je kans om wat extra geld te verdienen.

Stel een limiet in voor jezelf

Veel beginnende gokkers zien het meteen groots. Ze zetten meteen een groot bedrag op hun account en spelen het volledige bedrag rond. Tot overmaat van ramp zijn ze meteen hun startbedrag kwijt en proberen ze onmiddellijk om opnieuw met hetzelfde bedrag of eventueel een groter bedrag het verloren geld terug te krijgen. Met de gedachte dat er ooit wel eens een einde moet komen aan de foute weddenschappen? Door deze gedachte komen ze in een (negatieve) spiraal terecht waardoor ze steeds meer geld verliezen. Stel dus op voorhand een limiet voor jezelf in. Ben je het geld kwijt? Stop dan voor je nog meer geld kwijt bent!

Bekijk de verschillende aanbiedingen en promoties

Tegenwoordig heb je heel wat verschillende bookmakers zoals dat heet. Dit zijn websites waar je een gokje kunt wagen op je favoriete ploeg of sport. Alle websites zijn hetzelfde zou je op het eerste zicht denken. Maar niets is minder waar. Elke bookmaker heeft regelmatig unieke promoties waar ze klanten mee proberen te lokken. Vaak zijn deze promoties echt aantrekkelijk en krijg je bijvoorbeeld een stortingsbonus wanneer je een nieuwe account aanmaakt of krijg je gewoon een aardig bedrag als speelkrediet. Bij veel bookmakers krijg je ook een aardige bonus wanneer je een vriend lid maakt van dezelfde website.

Verdiep jezelf in het gokken op voetbal

Met wat extra kennis kom je al een heel eind verder. Ga daarom zaken opzoeken over de match waarop je binnenkort zal inzetten. Zoek op welke ploeg er goed bezig is, en welke ploeg niet. Welke ploeg er thuis speelt, en welke ploeg niet. Wie er geblesseerd is en wie niet… Al deze zaken vormen samen een belangrijke factor die kan bepalen of je de weddenschap tot een goed einde brengt of juist niet. Daarom is het belangrijk alles goed te bestuderen en te overwegen. Een gewaarschuwd man…

Nog door jou te activeren

- 50%

50% korting op visitekaartjes

Voorwaarden

Verloopt: 01/07/2016

Nog door jou te activeren

- €300

Familiekorting van €300

Voorwaarden

Verloopt: 23/01/2017

Nog door jou te activeren

- €10

Krijg €10 korting op je bestelling bij Sarenza

Voorwaarden

Verloopt: 31/12/2016