Over Scotty

Geplaatst door Scotty in categorie Overige

Welkom op Scotty.be!

Scotty.be is een interactieve Belgische community waar leden wedstrijden kunnen toevoegen en beoordelen.

Alle wedstrijden

Op Scotty.be vind je een actueel aanbod van wedstrijden waar je, doorgaans zonder aankoopverplichting, kan aan deelnemen. Op Scotty verzamelen we alle wedstrijden en delen we deze netjes in volgens het type (een schiftingsvraag, een creatieve wedstrijd, een like & share actie, etc.) en volgens de categorie van de te winnen prijs. Is de wedstrijd verlopen? Dan verdwijnt die vanzelf uit het overzicht.

Bouw je mee aan onze community?

Ken jij een leuke wedstrijd die nog niet online staat op onze site? Word dan snel gratis lid en voeg je wedstrijd toe aan onze site. Voor elke wedstrijd die je toevoegt, krijg je 1 punt. En misschien belonen wij jou op het einde van de maand wel met een leuke prijs, als dank voor je inzet? Het maandklassement vind je onderaan op onze homepagina.

De leukste bespaartips op onze blog

Voorts speurt onze redactie dagelijks naar de beste bespaartips bij verschillende online webshops, waardoor jij een extra centje kan besparen. Al deze unieke deals pennen we neer op onze bespaarblog. Hoeveel heb jij deze maand al bespaard?

Schrijf je in op onze supercoole nieuwsbrief!

Iedere week ontvangen duizenden Belgen onze unieke nieuwsbrief, waarin de leukste wedstrijden, winacties en aanbiedingen staan. Ontvang jij hem al? Schrijf je snel in, het is 100% gratis!

Heb je nog een vraag voor ons? Neem dan contact op, we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk!

Veel succes.

En… wie niet waagt, niet wint!

Nog door jou te activeren

- 20%

20% korting op ALLES

Voorwaarden

Verloopt: 01/06/2016

Nog door jou te activeren

- €5

€5 korting vanaf €29

Voorwaarden

Verloopt: 05/10/2018

Nog door jou te activeren

Friteuse

Gratis Domo friteuse bij je bestelling

Voorwaarden

Verloopt: 26/05/2016