Tip: deze webshops zijn interessant tijdens de soldenperiode

Geplaatst door Scotty in categorie Overige

Naar jaarlijkse gewoonte is de soldenperiode opnieuw van start gegaan. Tijdens die soldenperiode gaan heel wat mensen steevast op zoek naar artikelen waar er een stevige korting aan vast hangt. Door de grote toename van de online webshops is het overzicht vaak moeilijk te bewaren en weet je op voorhand niet altijd welke webshops je nu tijdens de solden zeker moet bezoeken. En elke fervente shopper weet dat er op het einde van de soldenperiode de meeste leuke artikelen reeds verkocht zijn. Snel zijn is dus de boodschap. Daarom gingen wij op zoek naar enkele interessante webshops waar je tijdens de soldenperiode echte “koopjes” kunt doen.

Asos

Deze online kledingwinkel is de voorbije jaren heel populair geworden. De afkorting van Asos staat voor As Seen On Someone Else en dit betekent dus dat je in de webshop van Asos heel wat kleding terugvindt die je hoogstwaarschijnlijk al eens gezien hebt bij een beroemdheid zoals Rihanna, Taylor Swift, Kanye West, … Maar naast het grote aanbod van prachtige kleding biedt Asos ook regelmatig heel wat straffe kortingen aan. Zeker tijdens de soldenperiode is de webshop van Asos een echte aanrader. Zo kun je er artikelen kopen waarbij je tot wel 70% korting krijgt op je bestelling.

Media Markt

Een andere vaak bezochte webshop tijdens de soldenperiode is die van de gekende multimediaketen Media Markt. Elektronica en multimedia is al langere tijd een zeer populaire categorie, en ook tijdens de soldenperiode gaan heel veel mensen op zoek naar artikel dat ze tijdens het jaar al ergens gezien hebben, maar waarvan ze nu hopen om het artikel in solden te kopen. Wie de reclame van Media Markt al op televisie gezien heeft of op de radio gehoord heeft, weet dat de webshop van Media Markt een echte must is tijdens de soldenperiode.

de Bijenkorf

Deze Nederlandse webshop is in ons land nog niet erg gekend, maar is wel bezig aan een stevige opmars. Vergelijk de webshop van de Bijenkorf gerust met de webshop van Zalando. Je vindt er heel wat kledingartikelen die je vaak aan een sterk verminderde prijs kunt kopen. Zo kun je er tijdens de soldenperiode heel wat artikelen kopen waarop je tot wel 70% korting krijgt. Zo kun je die broek of die sweater die je al zo lang wil meteen allebei samen kopen!

Zalando Lounge

Naast de gewone webshop van Zalando is ook de afdeling Zalando Lounge zeer populair tijdens de soldenperiode. Net als in de webshop van Zalando vind je er heel wat exclusieve merken met kortingen tot wel 75%. Het grote verschil met het aanbod van Zalando is dat het aanbod van Zalando Lounge vooral bestaat uit heel wat exclusieve merken. Toch is online shoppen bij Zalando Lounge helemaal niet duur. Doordat de aanbiedingen slechts tijdelijk geldig zijn, kun je er heel wat artikelen kopen aan een verminderde prijs. Maak dus snel een account aan en profiteer van de ongeziene kortingen op artikelen bij Zalando Lounge.

Nog door jou te activeren

Gratis

Gratis Samsonite trolleykoffer

Voorwaarden

Verloopt: 25/04/2016

Nog door jou te activeren

-30 EUR

ontdek en krijg -€30 korting!

Voorwaarden

Verloopt: 01/12/2016

Nog door jou te activeren

- 15%

15% korting op je bestelling

Voorwaarden

Verloopt: 05/03/2017