Tips voor een cadeau voor Moederdag

Geplaatst door Scotty in categorie Waardebon

Binnenkort is het opnieuw Moederdag. De dag waarop alle mama’s het verdienen om eens in de bloemetjes gezet te worden. Veel mensen hebben meestal al op voorhand een leuk cadeau gevonden. Maar veel mensen hebben ook geen inspiratie om een leuk en origineel cadeau te vinden en moeten dan vaak op het laatste nippertje nog op zoek naar een cadeau waarmee je je mama blij zal maken, moeilijk! Om het wat makkelijker te maken gingen wij alvast op zoek naar enkele geschenken die elke mama wel graag zou krijgen op Moederdag, denken we.

Een boeket bloemen

Wie ziet er nu niet graag bloemen? Juist, niemand. Iedereen houdt er wel van om een prachtig boeket bloemen in huis te hebben. Het ziet er mooi uit, het ruikt ook lekker en bovendien heeft het een mooie invloed op je interieur. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat een boeket bloemen nog steeds één van de meest gegeven geschenken is op Moederdag. Wil je nog beter doen? Ga dan zelf op zoek naar mooie bloemen en stel gewoon zelf je boeket bloemen samen. Zo geef je er een eigen persoonlijke toets aan.

Ga samen een dagje weg

De meeste moeders hechten veel belang aan zogenaamde quality-time. Dit blijft ook een zeer mooi cadeau. Je kunt er bijvoorbeeld een dag op uit trekken samen met je moeder en haar ergens trakteren op bijvoorbeeld een verwenkoffie of iets anders. Of je kan haar ook iets laten kopen dat jij betaalt, ook leuk!

Abonnement voor magazine of tijdschrift

Vaak zijn moeders een hele dag bezig met huishoudelijke taken in te vullen. Op bepaalde tijdstippen hebben ze dan ook nood aan wat rust en ontspanning. Een abonnement of een lidmaatschap voor een tijdschrift of magazine als geschenk voor Moederdag geven is dan ook zeker een goed idee. Op die manier zal ze automatisch wat tijd vrij maken om wekelijks of maandelijks haar magazine of tijdschrift te lezen.

Achtergrond, Magazine, Lees, Maandelijkse, Glanzend

Cursus of workshop

Tegenwoordig zijn workshops “hot”. Je vindt overal workshops over heel veel verschillende zaken. Naaien, koken, interieurinrichting, … Vooral op het internet vind je heel veel verschillende soorten workshops. Een workshop als cadeau kan dus ook een goede tip zijn!

Maak gewoon zelf een cadeau

Deze tip is er eentje voor mensen met veel inspiratie. Het leukste wat een moeder kan krijgen als geschenk voor Moederdag is een zelfgemaakt geschenk van haar zoon of dochter. Uiteraard heb je hier wel enige creativiteit voor nodig. Niet iedereen kan zomaar iets bedenken, laat staan ook zelf maken. Via verschillende websites kun je echter heel wat inspiratie opdoen om zo een leuk cadeau te maken. Pinterest bijvoorbeeld is echt een bron van inspiratie. Vul in het zoekveld gewoon de zoekterm “diy” in en je zal al heel wat leuke dingen vinden die je snel en eenvoudig zelf kunt maken. Fotoalbums, zelfgemaakte meubels, juwelen, kleding, …

Een uitgebreid ontbijt

Iedereen houdt wel van een lekker, uitgebreid ontbijt niet? Verschillende partijen bieden zo’n uitgebreid ontbijt aan. Bongo bijvoorbeeld biedt verschillende Bongo’s aan die op maat gemaakt zijn voor Moederdag. Neem er dus zeker een kijkje om alle verschillende Bongo’s te ontdekken.

Bongo

Nog door jou te activeren

- €15

€15 korting op je boeking bij CheapTickets

Voorwaarden

Altijd geldig

Nog door jou te activeren

- €5

€5,- korting bij besteding vanaf €25,-

Voorwaarden

Verloopt: 06/11/2016

Nog door jou te activeren

- 10%

– 10% op alle sale artikelen

Voorwaarden

Verloopt: 01/08/2016