Veelzijdig gebruik van labels

Geplaatst door Optin Monster in categorie Diensten

Etiketten en labels worden gebruikt voor diverse doeleinden. Zo kiezen veel mensen voor het gebruik van labels wanneer ze meer overzicht willen creëeren. Door van tevoren te bedenken waar je de labels voor gaat gebruiken, kun je de juiste soort aanschaffen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar opvallende gekleurde labels of eenvoudige kleurloze exemplaren? En is het bijvoorbeeld belangrijk dat het label permanent hecht of wil je deze juist eenvoudig kunnen verwijderen? Gebruik bijvoorbeeld labels om jouw administratie te ordenen of gebruik labels tijdens het studeren om interessante passages te markeren in jouw boeken.

© Pixabay.com

Sorteren met labels

Labels zijn eenvoudig en snel in gebruik, waardoor je hier gemakkelijk het één en ander mee kunt sorteren. Kies bijvoorbeeld voor goedkope labels op een rol die je gebruikt om voorraadbakken mee te sorteren, om te adresseren, als tekstetiket voor foto’s of monsters of voor overkleven. De labels kunnen uitstekend met de hand beschreven worden. Voor het adresseren wordt vaak gekozen voor rechthoekige labels, terwijl gekleurde etiketten over het algemeen gebruikt worden om te sorteren, archiveren en markeren omdat je met bepaalde kleurcodes kunt werken.

Prioriteit aangeven met label

Op kantoor komen labels altijd van pas. Zo kun je met ronde labels bijvoorbeeld aangeven welke etenswaren in de koelkast van jou zijn. Ook kun je deze op mappen en formulieren plakken om jezelf aan bepaalde zaken te herinneren. Zo kan een rond label bijvoorbeeld betekenen dat een bepaalde zaak extra prioriteit heeft of dat de deadline al in het verschiet ligt.

© Pixabay.com

Pakketten verzenden met label

Het is natuurlijk uitermate belangrijk dat een pakket dat jij verstuurd op het juiste adres aankomt. Door te kiezen voor hoogwaardige adreslabels die goed kleven verzeker jij jezelf hiervan. Kies bijvoorbeeld voor een etiket dat groot genoeg is om een envelop te voorzien van adresgegevens. De labels moeten niet te groot zijn, omdat het dan te veel ruimte in beslag neemt. Er zijn diverse labels verkrijgbaar, afhankelijk van de vervoerder waarmee jij jouw pakketten verstuurd. Verstuur je met DHL? Dan zijn er DHL-verzendetiketten nodig met het formaat 102 x 210 mm. Wanneer je kiest voor een andere vervoerder, zoals PostNL, DPD of GLS, dan kies je voor de standaard Zebra-verzendlabels met het formaat 102 x 150 mm.

Labels om op te printen

Of je nu kiest voor gekleurde, witte of transparante labels: er kan allemaal op geprint worden. De meeste labels zijn geschikt voor laserprinters, inkjet printers en kopieermachines. Wel moet het labelsoort worden afgestemd op het apparaat vanwege onder andere het verschil in temperatuur. Wanneer je regelmatig labels bedrukt kun je ook kiezen voor een labelprinter. Dit is een ideaal apparaat om jouw papierwerk te organiseren en sorteren.

Nog door jou te activeren

Gratis

Gratis verzending bij Veritas

Voorwaarden

Altijd geldig

Nog door jou te activeren

- €15

€15 korting op je boeking bij CheapTickets

Voorwaarden

Altijd geldig

Nog door jou te activeren

Gratis

Een Bluetooth docking station toren bij uw bestelbedrag vanaf 49€ excl btw

Voorwaarden

Verloopt: 14/04/2016