Verwen jezelf met een sauna of een wellness

Geplaatst door Scotty in categorie Wellness & Sauna

Veel mensen krijgen tijdens de koude winterperiode te maken met een verkoudheid of voelen zich gewoon niet helemaal optimaal. Dit is volkomen normaal. Tijdens de winterperiode waarin de dagen donker en grauw zijn en de nachten koud en kil kijken veel mensen met heimwee terug naar de leuke zomermaanden waarin je tot ‘s avonds laat gezellig iets kon drinken op een leuk terrasje in de buurt zonder je zorgen te moeten maken over het weer en over welke kleding je zal dragen.

Maak de winter aangenamer

Toch kan je tijdens de koude winterperiode heel wat zaken doen om de winter heel wat aangenamer en draaglijker te maken. Uiteraard kun je in de eerste plaats op reis gaan naar een warm land en daar de koude winterperiode achter jou laten en er de winter doorbrengen in temperaturen van gemiddeld 20 graden Celsius. Maar helaas is dit voor de meeste mensen niet mogelijk door verschillende zaken, waardoor je dus moet uitkijken naar andere mogelijkheden.

Sauna & wellness

Ook in ons land heb je heel wat mogelijkheden om de winter een stuk aangenamer te maken. Een sauna of een wellness bijvoorbeeld is voor veel mensen een moment van rust en ontspanning. Zeker tijdens de koude winterdagen kan een sauna of een wellness werkelijk “wonderen” verrichten. Je hele lichaam zal zich herboren voelen en je zal klaar zijn om de resterende winterperiode probleemloos door te komen. Een sauna of wellness kun je snel en eenvoudig boeken via één van de volgende websites:

Nog door jou te activeren

- €10

€10 korting op je bestelling

Voorwaarden

Verloopt: 07/02/2016

Nog door jou te activeren

- 10%

– 10% op alle sale artikelen

Voorwaarden

Verloopt: 01/08/2016

Nog door jou te activeren

- €30

€30 korting op je bestelling

Voorwaarden

Verloopt: 16/04/2016