Wat is er leuker dan een weekendje weg?

Geplaatst door Scotty in categorie Reizen & Uitstapjes

Wat is er leuker dan samen met je vriend of vriendin of gewoon met vrienden of met het hele gezin er even tussenuit te zijn? Samen even een weekendje weg, tot rust komen, samen leuke activiteiten doen, genieten van het mooie weer, van de leuke locatie en vooral ook van elkaar. Steeds vaker kiezen mensen ervoor om tijdens het weekend een soort van korte citytrip te doen in een nabijgelegen stad om zo tot rust te komen en nieuwe dingen te ontdekken. Wij zochten alvast enkele leuke locaties uit voor een weekendje weg die je kunt boeken via de website van Weekendesk.

Een ideaal weekend om er even tussenuit te zijn zou het aankomende Paasweekend zijn. Dit is het ideale moment om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en gezellig samen met je vriendin of vriend te genieten van een leuk weekendje weg. Enkele leuke steden waar je heen kan zijn:

  • Antwerpen
  • Brussel
  • Luik
  • Mechelen
  • Spa
  • Waterloo
  • Zeebrugge
  • Leuven
  • Echternach
  • Oostende

Op de website van Weekendesk vind je voor elk van deze steden stuk voor stuk prachtige arrangementen waar je samen met z’n tweetjes, met vrienden of met het hele gezin van kunt genieten.

Waarom zou je kiezen voor Weekendesk? 

Wel, Weekendesk heeft enkele exclusieve voordelen die je enkel en alleen bij Weekendesk vindt en dus bij geen enkele andere gelijkaardige website. Wanneer je een weekendje weg boekt via de website van Weekendesk ben je steeds zeker dat zowel de activiteiten als het ontbijt inbegrepen zijn. Dit betekent dus dat je niet meer zelf moet kijken waar of wanneer je wenst te ontbijten, neen
want Weekendesk heeft dit al voor jou gedaan. Verder zijn de activiteiten dus ook inbegrepen in het arrangement waardoor je steeds zal weten wat je moet doen en wanneer je waar moet zijn. Het komt er dus op neer dat een verblijf via Weekendesk veel meer is dan een overnachting in een hotel. Het is een uniek uitstapje speciaal voor jou op maat gemaakt.

Hotels geselecteerd door de experts

Op de website van Weekendesk heb je de keuze uit maar liefst 10.000 verschillende weekendjes weg waarbij het hotel en de activiteiten inbegrepen zijn en zorgvuldig geselecteerd zijn door de experts van Weekendesk. Die experts kiezen enkel en alleen de allerbeste hotels om zo de beste kwaliteit naar de klanten van Weekendesk te kunnen garanderen. Je zal dus nooit terechtkomen in een hotel waar je je niet thuis voelt en waar je niet goed behandeld wordt.

 

Garantie van de beste prijs

Als laatste is er ook steeds de beste prijs garantie die Weekendesk je geeft. De garantie van de beste prijs is eigenlijk vrij eenvoudig: wanneer je ergens anders een beter prijs vindt voor het zelfde arrangement, dan betaalt Weekendesk jou het verschil meteen terug. Ongelofelijk toch? Op die manier ben je er dus steeds zeker van dat je ten eerste het beste arrangement geboekt hebt en ten tweede dat je ook nog eens het goedkoopste arrangement geboekt hebt.

Waarom zou je nog wachten om te boeken via Weekendesk?

Bekijk alle aanbiedingen en weekendjes weg op de website van Weekendesk via deze link.

Nog door jou te activeren

- €20

€20 korting per boeking

Voorwaarden

Verloopt: 04/04/2017

Nog door jou te activeren

- 10%

op ALLES bij Zalando!

Voorwaarden

Verloopt: 27/12/2015

Nog door jou te activeren

- 5%

5% korting op alle Bongo’s!

Voorwaarden

Verloopt: 01/08/2016