Wedden op voetbal? Hier zijn enkele tips!

Geplaatst door Scotty in categorie Diensten

Je hebt het waarschijnlijk ook al eens opgezocht in Google: “snel rijk worden”. Dan zie je op de eerste pagina van Google in de zoekresultaten hoogstwaarschijnlijk wel staan: wedden op voetbal. Wel, met wedden op sport en voetbal in het bijzonder kun je inderdaad snel veel geld verdienen. Maar zoals bij zoveel zaken zijn er ook hier voordelen en nadelen aan verbonden. Veel mensen zetten blindelings geld in op winst voor hun favoriete ploeg, maar zijn vaak na hun eerste weddenschap hun inzet en misschien wel het totale bedrag op hun account jammer genoeg reeds kwijt. Wij zochten en vonden enkele nuttige tips die het wedden op voetbal iets interessanter en vooral iets veiliger kunnen maken.

Speel niet blindelings

De meest voorkomende fout bij beginners is dat ze geen maximale inzet in hun achterhoofd houden. Een maximale inzet is een bedrag waar je zeker niet over gaat. Bijvoorbeeld €100 is het Knipselmaximum wat je zal inzetten bij een bepaalde weddenschap. Op die manier stel je voor jezelf al de limiet en wordt het al moeilijker om grote sommen geld te verliezen, wat uiteraard goed is. Daarnaast is het veel verleidelijker om steeds verder te spelen wanneer je geen maximum bedrag in je hoofd hebt. Hou dus steeds een maximale inzet in je hoofd en hou je hier ook aan.

Bekijk de verschillende odds

De odds zijn de noteringen van de verschillende weddenschappen. In België heb je heel wat verschillende bookmakers, website waar je kunt gokken, en dus verschillen de noteringen ook heel vaak. In België kun je een account aanmaken bij bookmakers zoals

Casino 777

BetFirst

Bwin

Unibet

Maar er zijn er nog veel meer. Elke bookmaker probeert zoveel mogelijk klanten naar zijn website te lokken door notering net iets hoger te zetten dan bij de concurrentie. Check dus zeker op voorhand de noteringen van de verschillende bookmakers.
3938971455_af403e3a48_b

Kennis is vereist

Zoals bij veel zaken is ook bij gokken en in het specifiek wedden op voetbal heel wat kennis vereist. Wanneer je gedurende een tijdje een bepaalde ploeg of een bepaalde competitie onder de loep neemt zal je sneller weddenschappen winnend afsluiten dan wanneer je gewoon op “good luck” inzet op een bepaalde ploeg. Check dus zeker steeds op voorhand in welke vorm de ploeg zit, welke matchen ze vaak winnen en welke ze vaak verliezen, welke spelers er geblesseerd zijn, welk belang de wedstrijd in kwestie heeft, …

Thuisploegen winnen vaker

Wanneer je moet kiezen tussen de thuisploeg of de uitploeg, kies dan de thuisploeg. Uit studies blijkt dat de thuisploeg het vaakst aan het langste eind trekt. Dit komt door het thuisvoordeel dat de thuisploeg heeft. Ze spelen in hun eigen stadion, voor hun eigen supporters en kunnen dus steeds wat meer omdat ze zich willen bewijzen. De kans dat de thuisploeg dus één punt of zelfs de drie punten binnenhaalt is groter dan dat de uitploeg met de winst gaat lopen.

Wacht met inzetten of juist niet?

De noteringen van weddenschappen hangen vaak ook af van het tijdstip waarop je je inzet plaatst. Veel gokkers wachten met inzetten tot net voor de aftrap van een wedstrijd. Op die manier heb je heel wat extra informatie over de match: de opstellingen, blessures, weersomstandigheden, staat van het veld, … Maar omdat je meer informatie hebt zijn de noteringen vaak ook een stuk lager dan wanneer je een uur of een dag voor de match zou inzetten.

Nog door jou te activeren

Gratis

2 gratis dekbedden bij je bestelling

Voorwaarden

Verloopt: 28/03/2016

Nog door jou te activeren

Korting

Korting op je ticket voor Plopsa!

Voorwaarden

Verloopt: 01/05/2016

Nog door jou te activeren

- €10

– €10 op de Plopsa FunCard

Voorwaarden

Verloopt: 07/01/2018