Zo boek je goedkoop je citytrip naar New York

Geplaatst door Scotty in categorie Reizen & Uitstapjes

De voorbije jaren is New York een echte toeristische trekpleister geworden. Door de vele verschillende aanbieders en verschillende formules is het heel wat makkelijker geworden om een reis naar New York te boeken. Toch blijft een citytrip naar New York een redelijk dure onderneming. Vaak hoor je prijzen voor vluchten of hotels waarvan je al gauw schrikt om nog naar New York te gaan. Toch kun je, wanneer je goed oplet, aan een relatief goedkope prijs je reis naar New York boeken. Het is vooral belangrijk om niet overhaast te boeken en uitgebreid je tijd te nemen om de verschillende aanbiedingen te overlopen.

Zoek een voordelige touroperator

Tegenwoordig zijn er heel wat verschillende touroperators, maar toch organiseert niet elke touroperator een reis naar New York. Via het internet kun je al snel op zoek gaan naar touroperators die reizen naar New York organiseren. Ook zal je al gauw merken dat sommige operators enkel de mogelijkheid bieden om er een vlucht te boeken, andere operators bieden dan weer de mogelijkheid om er enkel een hotel te boeken. Check zeker de verschillende operators om de tarieven met elkaar te vergelijken. Zo zijn de eerste operators die je tegenkomt in de zoekresultaten van Google niet altijd de goedkoopste. Vlug even de verschillende tabbladen openzetten om ze met elkaar te vergelijken kan heel voordelig zijn.

Ga op zoek naar een aanvaardbare prijs

Zoals we reeds aangaven is het belangrijk om alle verschillende prijzen met elkaar te vergelijken vooraleer je gaat boeken. Wanneer je de verschillende tarieven met elkaar vergelijkt zal je al gauw merken dat er een bepaalde prijs is die af en toe terugkomt. Deze prijs kun je onthouden als aanvaardbare prijs. Alle aanbiedingen die onder deze prijs liggen zijn zeker interessant. Heel wat websites zullen bepaalde formules aanbieden die uitgerekend toch nog een stuk duurder zijn dan andere formules. Daarom is het echt super belangrijk om alle verschillende aanbieders zorgvuldig met elkaar te vergelijken.

Check of er promoties zijn

Op bepaalde momenten in het jaar, zoals bijvoorbeeld het einde van de winter of het einde van de zomer kun je bij de verschillende touroperators aanbiedingen en promoties terugvinden voor reizen naar New York. Toch moet je ook hier opletten dat je je niet meteen laat vangen door zogenaamde “loze beloftes”. Vaak zie je prijzen staan voor een vlucht die te mooi zijn om waar te zijn. Wanneer je dan op zoek gaat naar een vlucht van het aangegeven bedrag vind je geen of blijkt het om een verlopen promotie te gaan. Toch zijn er ook heel wat interessante aanbiedingen die zeker de moeite waard zijn.

Zoek uit welke periodes de goedkoopste zijn

Zoals bij elke reis zijn er ook bij een reis naar New York periodes waarin reizen naar New York een stuk goedkoper is. Wanneer we wat zaken met elkaar vergelijken merken we al snel dat de goedkoopste periode om naar New York te reizen begint vanaf de tweede week van februari en dit tot aan het begin van de paasvakantie. Vanaf eind september tot begin november zijn ook relatief goedkope maanden. De duurste maanden zijn de zomermaanden, waarbij je soms wel het dubbele van de prijs betaalt!

Nog door jou te activeren

- €10

€10 korting op je volgende aankoop bij NMBS Europe

Voorwaarden

Verloopt: 20/04/2016

Nog door jou te activeren

- €20

€20 korting per boeking

Voorwaarden

Verloopt: 04/04/2017

Nog door jou te activeren

- 5%

5% korting op alle artikelen

Voorwaarden

Verloopt: 11/05/2016