Disclaimer

Algemene voorwaarden

1. In deze disclaimer wordt verstaan onder:

  • de eigenaar: de eigenaar van de website; Expert Group bvba
  • gebruik(en): alle denkbare handelingen;
  • u: de gebruiker (bezoeker) van de website;
  • de content: alle in de website aanwezige inhoud

2. Het onderstaande is van toepassing voor de website die u thans bekijkt. Door de pagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

3. De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.

4. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

5. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten

6. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.

7. Op deze site worden aanbiedingen en kortingscodes van verschillende webshops geplaatst. Sommige van deze kortingscodes of acties zijn onderworpen een specifieke voorwaarden. U dient zelf deze voorwaarden (oa. geldigheid, cumuleerbaarheid met andere kortingen en voorradigheid) na te gaan bij de desbetreffende leverancier of webshop.

8. De voorgestelde gegevens, kortingen en kortingscodes hebben alleen betrekking op de verantwoordelijke webshop. Expert Group bvba. kan in geen geval verantwoordelijk worden gesteld voor de onjuistheid ervan.

Nadere informatie

Indien u nog vragen of twijfels heeft kunt u contact opnemen met de eigenaar die deze disclaimer heeft opgesteld.

Op deze site staan affiliate links en advertenties die ons mogelijks een bedrag opleveren indien u als bezoeker op onze site surft. Als u vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met de webmaster.

Indien u niet akkoord gaat met deze disclaimer, verlaat dan onmiddellijk deze site.