Bespaar geld en eet thuis toch heerlijke maaltijden

Geplaatst door Scotty in categorie Eten & Drinken

Eten in een restaurant kan de nodige stress opleveren, om nog te zwijgen over de gepeperde rekening. Maar als je een heerlijke maaltijd van topkwaliteit wil eten, dan zijn er ook manieren om dat te bereiken zonder de deur uit te hoeven. Er zijn veel vermakelijke manieren om tegen lage kosten thuis van een topmaaltijd te genieten. We geven je een paar geweldige ideeën.

Doe het zelf

Bijna iedereen zal het erkennen: thuis bereid voedsel is het lekkerst. De geuren die je keuken vullen geven je huis een magische glans. Heb je weinig tijd, schuif dan een diepvriesmaaltijd in je oven of magnetron, maar heb je wel de tijd, waarom zou je er dan niet een culinair feest van maken?

Als je zelf een maaltijd kookt houd je controle over je consumptie van calorieën. En als je in de supermarkt in grote hoeveelheden inkoopt, kan je ook aardig wat geld besparen.

Ook als je beseft dat je geen potentiële winnaar bent van Masterchef, is het toch mogelijk om culinaire meesterwerkjes in elkaar te zetten. Bijvoorbeeld door leuke en vriendelijke websites als ChicksLoveFood te bezoeken. Je vindt daar absoluut een speciaal gerecht dat je aanspreekt.

Bezorgopties

Helaas komt het in onze drukke levens ook regelmatig voor dat het er echt niet in zit om zelf een spectaculair diner in elkaar te zetten. Je hoeft dan echt niet een pizza te gaan bestellen. Gelukkig bestaan er tegenwoordig bedrijven als Deliveroo die samenwerken met toprestaurants in Brussel, waardoor je ook comfortabel thuis kan genieten van overheerlijk eten met restaurantkwaliteit.

Deze optie is niet alleen makkelijker en goedkoper dan uit eten gaan. Het geeft je ook de gelegenheid om zelf je drankjes te verzorgen. Dat is toch stukken aantrekkelijker dan de overdreven hoge prijzen voor drankjes in restaurants te moeten slikken.

Deel je plezier

Of je nou zelf een maaltijd kookt of eten laat bezorgen, het wordt nog leuker als je het samen doet met vrienden. Zeker als ze bijdragen aan de rekening.

Samen kan je bijvoorbeeld een imposant buffet samenstellen als elke gast zijn eigen eten of drinken meeneemt. Het vergt een beetje organisatie, maar het is een goedkope manier om te garanderen dat jij en je gasten van een stevige maaltijd genieten. Dat is toch veel plezieriger dan in je eentje eten?

Ook als het niet lukt om zo’n buffet samen te stellen, dan kan je altijd nog gebruik maken van bedrijven die eten bezorgen in heel Brussel en omgeving. Zo genieten jij en je gasten van eten met topkwaliteit en bespaar je tegelijk geld!

 

 

Nog door jou te activeren

- 20%

– 20% op alle fotoboeken

Voorwaarden

Verloopt: 01/09/2016

Nog door jou te activeren

- €50

– €50 op je boeking

Voorwaarden

Verloopt: 03/10/2016

Nog door jou te activeren

- €20

€20 korting op je eerste maaltijdbox

Voorwaarden

Verloopt: 01/05/2016