De voordelen van Booking.com

Geplaatst door Scotty in categorie Reizen & Uitstapjes

Tegenwoordig zijn er heel wat verschillende websites waar je snel en eenvoudig je reis kunt boeken. Denk maar aan CheapTickets, Ebookers, Neckermann, Sunjets, Connections en Booking.com. Deze laatste is één van de meest populaire reiswebsites van het moment. Maar waarom boeken zoveel mensen hun verblijf via Booking.com? Wat zijn de voordelen van Booking.com? Is het echt zo makkelijk om je hotel te boeken? Wij zochten het uit!

Over Booking.com

Booking.com is opgericht in 1996 en garandeert sindsdien de beste prijs voor alle verschillende soorten accommodaties. Van kleine familiehotels en bed & breakfasts tot zeer grote, luxueuze hotels. Momenteel is Booking.com wereldleider in het online reserveren van accomodaties zoals bijvoorbeeld hotels. Volgens de cijfers die we op de website terugvinden worden er dagelijks ongeveer 1.000.000 “kamernachten” gereserveerd via de website van Booking.com.

Mensen van over de hele wereld boeken een hotelkamer via Booking.com via zowel de website als via de app. Dit zijn zowel mensen die op vakantie gaan als zakenreizigers die op zoek zijn naar een hotel waar ze tijdens hun zakenreis kunnen verblijven. Het feit dat mensen van over de hele wereld gebruik maken van Booking.com heeft uiteraard te maken met de internationale opzet van de website. Zo is de website van Booking.com beschikbaar in meer dan 40 verschillende talen. In totaal vind je op de website van Booking.com meer dan 900.000 verschillende accommdaties verspreid over 223 verschillende landen en gebieden.

De missie en de visie

Zoals elk groot bedrijf heeft ook Booking.com een bepaalde missie en een bepaalde visie. De missie van Booking.com is om iederen die op zoek is naar een accommodatie te helpen om op een makkelijke manier een verblijf te ontdekken, te reserveren uiteraard ook om ter plaatse te laten genieten. En dit voor eender welk budget. Net als de missie heeft de visie van Booking.com te maken met het feit dat Booking.com accommodaties wil aanbieden aan zowel vakantiegangers als zakenreizigers. En dit op een efficiënte en vooral ook voordelige manier, waar ook ter wereld.

De voordelen van Booking.com

Maar waarom kiezen zoveel mensen er nu voor om hun hotel via Booking.com te boeken? Wel, de reden hiervoor is eigenlijk vrij simpel. Booking.com biedt een reeks voordelen aan die ervoor zorgen dat je als klant op een snelle en eenvoudige manier een vebrlijf via de website van Booking.com kunt boeken.

Steeds de laagste prijs

Wanneer je als vakantieganger of zakenreiziger je verblijf via Booking.com boekt, mag je er steeds zeker van zijn dat je je verblijf aan de allerbeste prijs boekt. Deze garantie geeft Booking.com trouwens ook aan alle klanten: steeds de beste prijs.

Betaal geen extra reserveringskosten

Dit is waarschijnlijk het leukste voordeel dat Booking.com aanbiedt. Wanneer je een verblijf boekt via Booking.com zal je nooit geen extra reserveringskosten moet betalen. De reserveringsservice van Booking.com is namelijk volledig gratis. Ook kun je bijna altijd je reeds geboekte hotelkamer gratis annuleren tot enkele dagen voor aankomst.

Boek veilig je verblijf

Ook dit voordeel is voor veel mensen zeer belangrijk. Booking.com staat bekend als een zeer veilige website waarvan het reserveringssysteem zeer veilig is. Zo worden je creditcardgegevens en je persoonlijke gegevens versleuteld en hanteert Booking.com zeer strenge normen betreffende de privacy van de klanten.

Nog door jou te activeren

- €50

– €50 op je boeking

Voorwaarden

Verloopt: 03/10/2016

Nog door jou te activeren

- €100

Tot €100 korting bij JM Bruneau

Voorwaarden

Verloopt: 05/11/2016

Nog door jou te activeren

- €10

€10 korting op je Plopsa FunCard

Voorwaarden

Verloopt: 01/05/2016