Deze films moet je deze zomer gezien hebben

Geplaatst door Scotty in categorie Cinematickets

Hopelijk wordt het deze zomer opnieuw zeer mooi weer waarbij er enkele dagen van 30 graden en misschien zelfs meer tussen zitten. Ideaal terrasjes weer als je het mij vraagt! Maar weet je nog enkele jaren geleden toen België te maken kreeg met een hittegolf? Gedurende enkele weken was het extreem warm weer waarbij het steeds boven de 30 graden was. Uiteraard is mooi weer zalig, maar zo’n warm weer als toen is voor veel mensen niet aangenaam. Niet iedereen kan zo goed tegen zo’n extreme warmte en zoeken dan naar manieren om eens af te koelen.

Wel, weet je waar je tijdens een warme zomerdag steeds kan afkoelen? De bioscoop! Dankzij de airconditioning koel je meteen af en kun je er weer tegenaan. Terwijl je geniet van de verfrissende airconditioning kun je ook nog eens een mooie film bekijken. Want tijdens de zomermaanden komen er vaak heel wat nieuwe films uit. Op de website van Kinepolis kunnen we alvast zien dat er binnenkort enkele leuke films te zien zullen zijn die zeker de moeite waard zijn.

Bastille Day

Actiefilm die gaat over een Franse zakkenroller die een tasje steelt waar er een bom inzit. De camerabeelden maken van hem meteen verdachte nummer één, waardoor de CIA meteen op zoek gaat naar hem. Gelukkig weet hij de CIA te overtuigen dat hij de dader niet is, maar wil hij de CIA wel helpen om de echte daders te vinden.

Ratchet & Clank

Deze film is gebaseerd op de werelberoemde game met dezelfde naam. In de film Rachet & Clank word je als kijker meegenomen naar een volledig nieuwe wereld waarin Ratchet slechts één droom heeft: held worden van het Solona-universum en zich aansluiten bij het ruimteleger van Qwark’s.

Tini, het nieuwe leven van Violetta

Deze film is gebaseerd op het echte leven van de jonge Argentijnse actrice Martina Stoessel. De film neemt je mee doorheen de verschillende hoofdstukken van het leven van Tini waarin al snel duidelijk wordt wie Tini echt is en zien we haar doorbreken als artiest.

Un homme à la hauteur

Deze Franse film is geregisseerd door de Franse regisseur Laurent Tirard. De film gaat over Diane een zeer mooie vrouw die naam en faam maakt als advocate. Het is vooral haar humor en sterke persoonlijkheid die van haar een uitstekende advocate maken. De alleenstaande Diane krijgt op een avond een telefoontje van een zekere Alexandre, die haar gsm gevonden heeft…

Angry Birds

Deze komische 3D animatiefilm is gebaseerd op de gelijkaardige game Angry Birds. In deze film komen we er als kijker achter waarom de vogels steeds zo kwaad zijn. De film neemt ons mee naar het eiland waar de vogels wonen en toont ons hoe ze groene mysterieuze varkens moeten bestrijden.

Naast deze films zijn er ook nog de volgende films die je binnenkort in de bioscoop kunt bekijken en die ongetwijfeld de moeite waard zijn:

  • Eye In The Sky
  • I am Wrath
  • My Scientology Movie
  • Rock The Kasbah
  • Freeheld

Zo, nu weet je de komende zomer ook weer wat je zeker moet doen!

Nog door jou te activeren

- €3

€3 korting op het reguliere ticket

Voorwaarden

Verloopt: 07/12/2016

Nog door jou te activeren

- €20

€20 korting op je bestelling

Voorwaarden

Verloopt: 16/04/2016

Nog door jou te activeren

Communie

Communie: 10 fotokaartjes voor slechts €6.95Verzending inbegrepen.

Voorwaarden

Verloopt: 02/05/2016