Deze plekken moet je gezien hebben!

Geplaatst door Scotty in categorie Reizen & Uitstapjes

De winter komt stilaan ten einde, de lente staat voor de deur. Maar wat nog veel leuker is, is dat de zomer daarna z’n intrede doet. Mooi weer, minder vroeg donker ‘s avonds en ‘s morgens minder lang donker, maar vooral: reizen! De zomer is de periode waarin de meeste mensen op reis gaan. Meestal omdat de kinderen dan schoolvakantie hebben en omdat veel bedrijven van deze periode gebruik maken om gedurende een bepaalde periode de deuren te sluiten.

Nu al bieden verschillende reisoperatoren zoals Neckermann, Sunjets, Connections, Ebookers, TUI fly en CheapTickets straffe promoties en kortingen op je boeking voor deze zomer aan. Vaak is een bestemming kiezen voor veel mensen een zeer moeilijke opdracht. Wil je een avontuurlijke reis? Of wil je liever twee weken zonnen aan het zwembad? Wil je een all-in verblijf of proef je liever de lokale gerechten? Wil je ver weg of eerder dichtbij? Deze vragen en nog veel meer andere vragen spelen mee wanneer iemand een reis boekt. Wij helpen je alvast op weg door enkele must-do’s  te overlopen:

Miami 

Ga liever buiten Europa op reis? Dan is Miami zeker één van de opties die je moet overwegen. In dit prachtige stukje Florida (Verenigde Staten) vind je zon, zee, strand, een prachtige fauna en flora, heel wat culturele bezienswaardigheden, … Miami ligt in de staat Florida, die als bijnaam The Sunshine State heeft!

Vooral het unieke Art Deco District in de wijde omgeving van South Beach is zeker een bezoekje waard. Heb je het liever iets spannender? Geen probleem! In Miami kun je op heel wat plekken duiklessen volgen of andere watersporten beoefenen. Wie het echt spannend wil maken kan met een Airboat alligators gaan spotten in de fameuze Everglades. Hou je het liever iets rustiger? Maak dan zeker een boottochtje op de vele kanalen van Fort Lauderdale, dat als bijnaam het Venetië van Amerika heeft.

Rome

De citytrips zijn deze zomer opnieuw hot! Steden zoals Barcelona, Milaan, Parijs, Amsterdam, Lissabon, … zijn deze zomer vaak geboekte citytrips. Maar als er één stad is die je zeker ooit eens moet bezoeken, dan is het Rome.

Mensen die houden van cultuur, historische bezienswaardigheden, lekker eten en drinken en gezellig kuieren zullen in Rome zeker hun hart kunnen ophalen. Overal in Rome vind je heel wat historische bezienswaardigheden zoals het wereldberoemde Colosseum, het Pantheon, het Forum Romanum, de Sixtijnse kapel, de Spaanse trappen, … Vooral als koppel is een bezoek aan Rome een onvergetelijk moment. Wat je als koppel zeker moet doen wanneer je in Rome verblijft: een muntje in de beroemde Trevifontein gooien. Gooi het muntje er achterwaarts in en eeuwige liefde is verzekerd!

 

 

 

 

 

Agadir

Iets helemaal anders nu: Agadir. Deze havenstad aan de westkust van Marokko is de grootste badplaats van Marokko. Tot enkele jaren terug was Agadir helemaal geen toeristische trekpleister. Maar ondertussen heeft deze stad zich helemaal ontwikkeld en is het echt een bezoek waard. Naast de historische bezienswaardigheden zoals de Kasba, de Medina van Agadir en de Loubnamoskee is het vooral de Marokkaanse gastvrijheid die veel mensen aanspreekt.

Daarnaast zijn de uitgestrekte stranden, de populaire soeks waar je heel wat interessante koopjes kunt doen en de lekkere oosterse keuken enkele extra troeven die Agadir te bieden heeft. Met minstens 300 zonnige dagen per jaar is de kans dan ook vrij groot dat je mooi weer zal hebben tijdens je vakantie in Agadir!

Tip: bekijk zeker ook alle lopende acties op Scotty.be: we verzamelen actuele aanbiedingen van Neckermann, Sunjets, Connections en TUI.

Nog door jou te activeren

- €2

€2 korting op je bestelling!

Voorwaarden

Verloopt: 28/09/2016

Nog door jou te activeren

Gratis

Uw plooibare koptelefoon gratis bij uw bestelling ongeacht het bedrag

Voorwaarden

Verloopt: 16/03/2016

Nog door jou te activeren

- €100

€100 korting op je boeking

Voorwaarden

Verloopt: 08/06/2016