Deze tips doen je meer bewegen in 2017

Geplaatst door Scotty in categorie Overige

We beginnen bijna een nieuw jaar en steevast stellen heel wat mensen dan enkele goede voornemens voor zichzelf op die ze in 2017 willen waarmaken. Vaak zijn dat zaken zoals gezonder eten, minder geld uitgeven, een goed doel steunen, … Maar vaak kiezen mensen er ook als voornemen om meer te gaan bewegen. En dat is uiteraard een zeer goed voornemen, want bewegen is immens belangrijk. Heel veel mensen zitten dagelijks veel te lang tijdens hun werk, voor de computer, in de auto, … Dankzij onze tips zal je in 2017 alvast een stuk meer bewegen!

1. Ga met de fiets werken

Indien je op minder dan 10 kilometer van je werk woont hoef je helemaal je auto niet te nemen om naar je werk te gaan. Pak gewoon de fiets om naar je werk te gaan! Zeker als het mooi weer is kan het zeer leuk en tegelijk ontspannend zijn om met de fiets naar je werk te gaan. Vooral ‘s avonds na een lange dag kun je tijdens je fietstocht even je hoofd helemaal leeg maken en heb je toch je dagelijkse portie sport gehad!

2. Parkeer zo ver mogelijk

Indien je je toch met de auto moet verplaatsen, dan kun je er toch nog voor zorgen dat je je nodige beweging hebt. Zo kun je bijvoorbeeld steeds zo ver mogelijk parkeren in plaats van zo dicht mogelijk. Op die manier ben je in beweging en bespaar je nog extra geld ook doordat je niet hoeft te zoeken naar een vrije parkeerplaats.

3. Daag jezelf uit

Op het internet zijn er heel wat 30 dagen challenges te vinden. Dit zijn uitdagingen waarbij je gedurende 30 dagen een bepaalde oefening doet. Een van de meest populaire uitdagingen of challenges van de voorbije maanden was de 30 Day Squat Challenge. Hierbij moet je gedurende 30 dagen een bepaalde oefening uitvoeren waardoor je bilspieren een mooiere vorm krijgen. Check zeker eens Google op de volgende zoekwoorden: 30 Day challenge.

4. Blijf in beweging

Als je er echt op let, dan kun je werkelijk overal bewegen. Als je bijvoorbeeld tijdens je job veel moet bellen, dan kun je ook tijdens het bellen in beweging blijven. Eens heen en weer lopen tijdens het bellen, de trap op en af lopen of gewoon het blokje om lopen helpt al om ook tijdens het bellen in beweging te blijven.

5. Regelmaat is belangrijk

Als je zelf echt in beweging wil blijven, dan moet je voor jezelf een goede regelmaat vinden. Op die manier zal je pas echt elke dag opnieuw in beweging blijven en gezond bezig blijven. Je kan bijvoorbeeld elke avond een wandeling met de hond maken of op een vaste dag in de week gaan sporten. Bovendien zal je lichaam ook sneller wennen aan het regelmatig sporten en zal je het dus ook veel makkelijker en langer volhouden dan wanneer je gewoon eens af en toe gaat sporten.

Nog door jou te activeren

- €5

Promotie: €30,50 ipv €35,50 (=€5 korting)

Voorwaarden

Verloopt: 05/12/2016

Nog door jou te activeren

- 15%

15% korting op je bestelling

Voorwaarden

Verloopt: 05/03/2017

Nog door jou te activeren

- 15%

15% korting op ALLES

Voorwaarden

Verloopt: 26/11/2016