Deze webshops moet je in de gaten houden op Black Friday

Geplaatst door Scotty in categorie Cosmetica,Elektronica,Mode & Kledij

In Amerika is het al langer dan vandaag een echte hype, maar sinds enkele jaren is raakt Black Friday ook stilaan bij ons ingeburgerd. In Amerika is Black Friday de dag na Thanksgiving Day en hoeven de meeste mensen op die dag niet te werken. Bovendien wordt Black Friday ook beschouwd als de officiële start van het seizoen voor de kerstaankopen. Om die start in de kijker te zetten, adverteren heel veel winkels met speciale aanbiedingen en unieke kortingen. Zo zijn er in Amerika al winkels die om drie uur ‘s nachts opengaan om de rijen kopers die er dan al staan binnen te laten om zo de beperkte, zeer laag geprijsde, artikelen te kunnen bemachtigen.

Ook bij ons zijn er steeds meer winkels die handig inspelen op het fenomeen van Black Friday. Zo zijn er tegenwoordig heel veel webshops die voor, tijdens en na Black Friday adverteren met straffe kortingen en speciale promoties. Om het overzicht wat te bewaren op Black Friday zelf stelden we alvast een lijstje op van 5 webshops die je tijdens de periode van Black Friday zeker en vast in de gaten moet houden, omdat ze gekend zijn voor hun ongelofelijke promoties.

Media Markt

Niet alleen tijdens Black Friday, maar ook tijdens andere koopjesperiodes of speciale dagen tijdens het jaar staat Media Markt ervoor gekend om steeds te adverteren met straffe promoties en unieke kortingen. Tijdens Black Friday kun je in de webshop van Media Markt heel wat artikelen kopen zoals smartphones, computers, huishoudtoestellen, fotocamera’s, stofzuigers en nog veel meer aan een unieke prijs.

Alle aanbiedingen van Media Markt vind je hier terug.

Asos

Net als Media Markt houdt Asos op geregelde tijdstippen doorheen het jaar een uitverkoop of kun je er profiteren van leuke kortingen die vaak tot wel – 70% gaan. Maar Black Friday is uiteraard één van de hoogtepunten voor het online shoppen en dus ook voor Asos. Neem zeker en vast een kijkje op Black Friday als je de typische kleding van Asos wil kopen aan een verminderde prijs!

Alle aanbiedingen van Asos vind je hier terug.

Ici Paris XL

In ons land is Ici Paris XL wellicht de meest gekende winkel waar je parfum kunt kopen. De online webshop van Ici Paris XL maakt het mogelijk om op een eenvoudige manier parfum of andere cosmetica of gezondheidsproducten te kopen. Vaak verwent Ici Paris XL de klanten die er van houden om online hun artikelen aan te kopen door exclusieve kortingen aan te bieden die enkel en alleen geldig zijn in de webshop van Ici Paris XL. Tijdens Black Friday zal Ici Paris XL ongetwijfeld opnieuw straffe kortingen aanbieden op de meeste van hun artikelen.

Alle aanbiedingen van Ici Paris XL vind je hier terug.

Hunkemöller

Niet alleen de winkels maar ook de webshop van het gekende lingeriemerk Hunkemöller doen tegenwoordig gouden zaken. Met exclusieve collecties die ontworpen zijn door gekende topmodellen zoals Doutzen Kroes en Sylvie Meis heeft Hunkemöller z’n positie op de markt de voorbije jaren alleen maar verstevigd. Om hun klanten een plezier te doen geeft het lingeriemerk regelmatig kortingen uit op geselecteerde artikelen. Ook op Black Friday zal je bij Hunkemöller ongetwijfeld opnieuw kunnen profiteren van leuke promoties!

Alle aanbiedingen van Hunkemöller vind je hier terug.

Nog door jou te activeren

- 15%

Actie: 15% korting op alle wanddecoratie

Voorwaarden

Verloopt: 01/08/2016

Nog door jou te activeren

- 25%

Zotte vrijdag: -25% korting (Donderdag 6/4 vanaf 20u tem vrijag 7/4 23u59)

Voorwaarden

Verloopt: 08/04/2017

Nog door jou te activeren

- 15%

15% korting bij een besteding vanaf € 100

Voorwaarden

Verloopt: 01/06/2016