Dit zijn de leukste Bongo’s

Geplaatst door Scotty in categorie Waardebon

Veel mensen kiezen voor een waardebon wanneer ze iemand een geschenk willen geven. Vaak is dit om iemand te bedanken, ter gelegenheid van iets speciaals zoals een huwelijk, een verjaardag, … Of gewoon ook zomaar om iemand te tonen hoeveel je van die persoon houdt of gewoon om iemand gelukkig te maken. Het grote voordeel van een waardebon is dat die persoon vrij is om te kiezen wat hij of zij er mee doet en wanneer hij of zij de waardebon wenst te gebruiken. De laatste jaren is het geven van een waardebon als cadeau werkelijk zeer populair geworden.

Bongo, één van de bekendste aanbieders van cadeaubonnen heeft een zeer uitgebreid assortiment van verschillende waardebonnen. Zo heb je voor bijna elke gelegenheid een passende waardebon. Op de website van Bongo kun je een cadeaubon zoeken door je te baseren op een bepaald thema. Zo heb je bijvoorbeeld thema’s zoals overnachten, eten & drinken, wellness, actie, specials, overnachten & gastronomie, overnachten & wellness, … Op de website van Bongo vind je maar liefst 77 verschillende Bongo’s die rechtstreeks gelinkt kunnen worden aan meer dan 9.400 verschillende activiteiten, een enorm aanbod dus!

Wij gingen alvast op zoek naar de leukste Bongo’s die je aan iemand kunt geven als cadeau.

Luxe wellnessweekend

Deze Bongobon krijgt iedereen wel graag, tenzij je niet van wellness houdt uiteraard. Met deze Bongo kunnen er twee personen gedurende 1 overnachting genieten van een uitgebreide wellness en een uitgebreid ontbijt in één van de 100 verschillende hotels die aangeboden worden. Uitstekend dus voor iedereen die na een zware werkweek eens goed wil ontspannen.

Vorstelijk ontbijten

Een beetje in hetzelfde genre als de vorige bongo, maar dan wel zonder de wellness is de Bongo “vorstelijk ontbijten”. De naam van deze Bongo zegt het al: een luxueus uitgebreid ontbijt met bubbels voor twee personen. Heel wat mensen houden er van om samen te genieten van een uitgebreid ontbijt. Met deze Bongo kun je genieten van zo’n ontbijt in één van de 80 verschillende restaurants waar je kunt kiezen tussen een ontbijt of een brunch.

Kastelen en historische hotels

Met deze Bongo ontdek je de magische wereld van de oude kastelen en historische hotels. Met een aanbod van 105 verschillende kastelen, historische gebouwen en imposante landhuizen waar je kunt logeren waan je je opnieuw in de Middeleeuwen. Samen met je geliefde kun je er verblijven en genieten van een uitgebreid ontbijt. Een unieke ervaring als je het ons vraagt!

Superman

Het is algemeen geweten dat de meeste mannen van actie houden. Wie haar geliefde eens in de watten wil leggen zal met deze Bongo zeker en vast scoren. Met de Bongo Superman kun je kiezen uit maar liefst 180 verschillende activiteiten die op maat gemaakt zijn van elke man. Karten, paintballen, wijnproeven, survival parcours, een abonnement voor een krant of tijdschrift, … Kortom, het moeilijkste van deze Bongo is kiezen welke activiteit je er uitpikt!

Movie & popcorn

Ga je graag naar de cinema? Dan is deze Bongo zeker iets voor jou! De Bongo bevat een filmticket voor twee personen voor een film naar keuze in een Kinepolis bioscoop. Je kunt kiezen uit 11 verschillende bioscopen waar je samen van een film, popcorn en een drankje kunt genieten. Een super gezellige avond met z’n tweetjes!

Nog door jou te activeren

- €5

Promotie: €30,50 ipv €35,50 (=€5 korting)

Voorwaarden

Verloopt: 05/12/2016

Nog door jou te activeren

- €10

€10 korting op je volgende aankoop bij NMBS Europe

Voorwaarden

Verloopt: 20/04/2016

Nog door jou te activeren

- €20

€20 korting op je aankopen

Voorwaarden

Verloopt: 28/11/2016