Dit zijn de ultieme bespaartips!

Geplaatst door Scotty in categorie Overige

Besparen. Iedereen denkt er wel eens aan en probeert het ook zo goed mogelijk te doen, maar toch is het vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Je ziet vaak zaken over het hoofd waardoor je al snel je besparingen verloren ziet gaan. Daarom zochten wij alvast een enkele tips op die je kunnen helpen om snel een mooie som geld te besparen.

Autoverzekering

De autoverzekering is naar alle waarschijnlijkheid één van de zwaarste vaste kosten die je hebt. Vooral voor jongeren die met hun eigen spaarcenten hun eerste auto gekocht hebben, is de autoverzekering vaak een domper op de vreugde. Doordat je als jongere weinig tot geen ervaring hebt met het autorijden, zijn de tarieven voor een autoverzekering voor jongeren vaak een stuk hoger dan voor volwassenen. Een optie zou kunnen zijn om je auto te laten verzekeren op naam van je ouders. Maar dan kun je wel in de problemen komen bij het veroorzaken van een ongeval of dergelijke. Een goede tip is om de verschillende verzekeraars met elkaar te vergelijken en ze zelfs op de hoogte te stellen van de (lagere) prijs van een concurrent. Op die manier is de kans groot dat ze een betere prijs aanbieden!

 

Boodschappen

Een andere zware, vaste kost zijn de boodschappen die je dagelijks of wekelijks doet. Elke week opnieuw ga je naar de winkel achter alle zaken die je nodig hebt voor de komende week. Uit studies blijkt dat wanneer je dagelijks naar de winkel gaat om boodschappen te doen, je enkel en alleen de zaken meedoet die je ook echt nodig hebt. Wie slechts één keer in de week naar de winkel gaat zal sneller geneigd zijn om artikelen mee te doen die je eigenlijk niet echt nodig hebt. Een lijstje maken met daarop alle zaken die je nodig hebt, is zeker ook een aanrader.

Vakantie

Iedereen gaat wel eens graag op vakantie, en terecht ook. Na een jaar werken verdient iedereen het wel om er eens tussenuit te zijn. Jammer genoeg kost het veel geld om je reis te boeken naar je favoriete bestemming. Daarom raden we jou aan om ruim op tijd je vakantie te boeken en te genieten van goedkopere prijzen of first minute prijzen. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om te wachten tot het laatste moment om je reis te boeken. Op die manier geniet je dan weer van last minute kortingen die je reis een stuk voordeliger kunnen maken.

Benzine/Diesel

Naast je autoverzekering is ook de brandstof voor je auto een zware, terugkerende kost. Je auto voltanken kost al snel veel geld maar is gelukkig een kost waarop je een stuk kunt besparen. Probeer steeds zo ecologisch mogelijk te rijden en rekening te houden met het verbruik van je auto. Op die manier zal je auto minder verbruiken en zal je dus ook minder vaak moeten tanken waardoor je minder geld zal moeten uitgeven aan benzine of diesel. De gouden tip is nog steeds om je auto zo veel mogelijk te laten staan en gebruik te maken van het openbaar vervoer, je fiets of gewoon te voet te gaan!

Nog door jou te activeren

Gratis

gratis Rituals-geurstokjes t.w.v. € 24,95

Voorwaarden

Verloopt: 01/04/2016

Nog door jou te activeren

- €5

€5 korting vanaf €29

Voorwaarden

Verloopt: 05/10/2018

Nog door jou te activeren

- 20%

20% korting op je bestelling

Voorwaarden

Verloopt: 01/07/2016