Een dag in Disneyland Paris: pret verzekerd!

Geplaatst door Scotty in categorie Reizen & Uitstapjes,Toegangstickets

Wie er nog nooit geweest is, zal het wellicht niet geloven. Maar wie er wel al geweest is zal dit beamen: een bezoek aan Disneyland Paris is magisch. De prachtige hotels, de typische sfeer die er hangt, de mooie omgeving, de reis naar het park, het lekkere eten en uiteraard de ongelofelijk spannende attracties. Heel wat ingrediënten voor een zalig verblijf in Disneyland Paris.

Ga met de TGV

Alles begint uiteraard met het regelen van vervoer. Hoe ga je er naar toe? Wel, je hebt verschillende mogelijkheden om Disneyland Paris vanuit België te bereiken. Eerst en vooral kun je uiteraard zelf met je auto gaan. Maar dan is de kans groot dat je onderweg in de file belandt, waardoor je al snel een paar uur van je dag kwijt bent. En we zwijgen dan nog van de stress die je ervaart terwijl je in de file staat. Bovendien moet je ook één keer tolkosten betalen. Een andere manier om naar Disneyland Paris te gaan is met de TGV. Boek je je tickets op voorhand via internet, dan is de kans groot dat je voor amper 20 euro met de TGV naar Disneyland Paris reist. Bovendien is de halte van de TGV vlak aan de ingang van het park en aan het busstation waar de shuttlebussen staan om je naar je hotel te brengen.

Boek je tickets online

Je tickets voor de TGV kun je dus al op voorhand boeken. Maar ook je tickets voor het park kun je op voorhand boeken. Doe je dit enkele maanden op voorhand, dan kun je een mooi bedrag besparen. Vaak geldt de regel: hoe vroeger je boekt, hoe hoger je korting zal zijn. Bovendien hoef je ook niet meer aan te schuiven in de lange rijen aan de ingang van het park om nog een toegangsticket te kopen.

Verblijf er zeker één nacht

Ga je voor de allereerste keer naar het land van Mickey Mouse en z’n vriendjes, dan verblijf je er best minimum één nacht. Wanneer je voor slechts 1 dag gaat, zal je heel wat tijd te kort komen om alle attracties te doen die je wilt doen en om ook nog eens alle verschillende parken en de bijhorende winkels te bezoeken. Zeker wanneer je van plan bent om de twee verschillende parken te bezoeken, is een bezoek van 2 dagen net voldoende. Je moet rekening houden met lange wachttijden aan de attracties, zeker tijdens het hoog seizoen of de drukste perioden.

Gebruik de fast pass

De fast pass moet je echt gebruiken indien je zo veel mogelijk attracties wil bezoeken. De fast pass is een soort van toegangskaart waarmee je minder lang hoeft aan te schuiven. Stel dat je om 10 uur naar Space Mountain gaat, maar er staat te veel volk. Dan kun je een fast pass ticket laten uitprinten. Op dat ticket staat een uur vermeld wanneer je mag terugkomen en bij de fast pass ingang mag binnengaan. Hier hoef je bijna tot zelfs helemaal niet aan te schuiven. Je kunt echter slechts één fast pass per keer gebruiken.

Nog door jou te activeren

- 20%

20% korting op ALLES

Voorwaarden

Verloopt: 30/11/2016

Nog door jou te activeren

- €3

– €3 op je ticket voor Plopsaqua

Voorwaarden

Verloopt: 01/07/2016

Nog door jou te activeren

- 25%

25% korting + gratis verzending

Voorwaarden

Verloopt: 01/04/2016