Er even tussenuit? Weekendesk!

Geplaatst door Scotty in categorie Reizen & Uitstapjes

Het dagelijkse leven is enorm druk, en dan is het soms nodig om even helemaal tot rust te komen. Dit kan je doen door gewoon enkele dagen verlof te nemen maar indien je echt helemaal tot rust wil komen kun je er natuurlijk ook voor kiezen om er een weekendje tussenuit te gaan. Wanneer je ervoor kiest om een weekend ergens anders te verblijven kun je pas echt alle zorgen vergeten en even ontsnappen aan de dagelijkse routine.

Op de website van Weekendesk vind je heel wat verschillende bestemmingen waar je heen kunt om een weekend te ontspannen en te genieten. Wij maakten een overzicht van de leukste bestemmingen.

België

In eigen land zijn er heel wat leuke bestemmingen die voor heel veel landgenoten eigenlijk nog niet gekend zijn, of die veel Belgen nog nooit bezocht hebben.

Brugge

Deze prachtige historische stad wordt ook wel eens het Venetië van het Noorden genoemd. Brugge is een zogenaamde werelderfgoedstad en heeft heel wat culturele en historische bezienswaardigheden te bieden. Een boottochtje op de Brugse reien of een bezoek aan één van de vele typische winkeltjes waar je chocolade of echt handgemaakt kant kunt kopen is een must wanneer je in Brugge verblijft. Hou je van musea? Dan ben je in Brugge aan het juiste adres. Je vindt er musea over van alles en nog wat: gaande van chocolade en mode tot Belgische frieten en fietsen. Ook wie van lekker eten houdt zal zich in Brugge meteen thuis voelen. De vele gezellige restaurants zijn enorm populair bij de toeristen.

Antwerpen

Om te shoppen moet je in Antwerpen zijn. Je vindt er winkels van alle mogelijke merken. De Meir is één van de meest gekende winkelstraten van België waar je urenlang kunt rondhangen in de vele winkels. Maar naast winkels heeft Antwerpen nog veel meer te bieden. Denk maar aan het prachtige Modemuseum of het MAS, het Museum Aan De Stroom, waar je op de bovenste verdieping een prachtig uitzicht hebt over de stad Antwerpen. De Grote Markt is dan weer een trekpleister voor mensen die van geschiedenis en cultuur houden. De prachtige historische bouwstijl van de gebouwen spreekt voor zich. In Antwerpen kun je logeren in de meest hippe hotels van ons land.

Gent

In Gent vind je heel wat mooie en vooral charmante hotels waar je helemaal tot rust kunt komen. Deze hippe stad heeft heel wat moois te bieden: zo kun je er prachtige wandelingen maken langs historische gebouwen zoals de Sint-Michielsbrug, Het Gravensteen, Het Belfort, … Iets wat Gent echt uniek maakt zijn de bootjes waarmee je een tochtje kunt maken om zo op een aangename manier de Gentse binnenstad te verkennen.

Interesse in een weekendje weg? Bekijk dan snel alle aanbiedingen op de website van Weekendesk!

Nog door jou te activeren

- €5

€5 korting + gratis levering

Voorwaarden

Verloopt: 19/05/2016

Nog door jou te activeren

- €20

€20 korting op je eerste maaltijdbox

Voorwaarden

Verloopt: 01/05/2016

Nog door jou te activeren

Nieuw

Ontdek hier de nieuwe Sarenza collectie

Voorwaarden

Altijd geldig