Geen tijd om boodschappen te doen? Wij hebben de oplossing voor jou!

Geplaatst door Scotty in categorie Eten & Drinken

Veel mensen werken tegenwoordig steeds langer en dus ook later. Hierdoor heb je na je werk automatisch minder tijd over om bijvoorbeeld nog thuis huishoudelijke taken te doen, laat staan je boodschappen te doen. Toch moet het gebeuren: boodschappen doen. Doe je dit niet, dan heb je niets in huis en kun je ook niets klaarmaken. Nochtans houden veel mensen er van om een lekkere maaltijd te bereiden met verse ingrediënten.

Online je eten bestellen is dan ook de ideale oplossing. De laatste maanden is het online bestellen van maaltijden erg populair geworden. Websites zoals HelloFresh en Foodbag maken je leven een stuk makkelijker. Beide websites bieden namelijk verschillende oplossingen op maat aan zodat je ’s avonds je werk helemaal geen boodschappen meer hoeft te doen en je je meteen achter het fornuis kan begeven.

Bestel een box via HelloFresh

Op de website van HelloFresh kun je een lidmaatschap aanvragen waarmee je vervolgens elke week thuis een box geleverd krijgt die vol zit met verse ingrediënten waarmee je drie of vijf gezonde maaltijden kan bereiden, afhankelijk van het abonnement dat je gekozen hebt. Alle ingrediënten in je HelloFresh box zijn vergezeld van een receptenboekje waarmee je snel en eenvoudig de lekkere maaltijden in het boekje kan bereiden.

Het leuke aan HelloFresh is dat je via de website van HelloFresh op een eenvoudige manier je bestellingen van je HelloFresh box kan beheren. Zo kun je zelf kiezen wanneer je je box geleverd wil hebben. Dit kan op zondag, maandag of dinsdag bij je thuis, volledig gratis. Het grootste voordeel van HelloFresh is ongetwijfeld het feit dat je niet langer de lange wachtrijen in de supermarkt moet trotseren aan het einde van een lange werkdag.

 

Bestel een Foodbag vol verse ingrediënten

Foodbag is ongeveer hetzelfde principe dat HelloFresh ook hanteert. Elke week ontwikkeld Foodbag recepten waaronder 1 visrecept, 2 vleesrecepten en 1 veggierecept. Alle verse ingrediënten die nodig zijn om deze vier maaltijden te bereiden kun je snel en eenvoudig bestellen via de website van Foodbag. Je Foodbag wordt steevast geleverd op maandag, thuis of op je werk. Zo hoef je niet langer aan te schuiven in de winkel of hoef je ook niet speciaal vroeger naar huis te gaan omdat je er een bestelling verwacht. Het weekmenu, dat elke week verandert, vind je terug op de website van Foodbag en in het receptenboekje in je Foodbag.

Nog door jou te activeren

- 10%

10% korting op een Bongo naar keuze

Voorwaarden

Verloopt: 26/04/2016

Nog door jou te activeren

- €5

€5 korting + gratis levering

Voorwaarden

Verloopt: 19/05/2016

Nog door jou te activeren

- 20%

Tijdelijk: 20% korting bij Pabo

Voorwaarden

Verloopt: 09/05/2016