Goedkoop naar de film in Kinepolis?

Geplaatst door Scotty in categorie Cinematickets

Naar de film gaan is zeer leuk. Je kunt op een ontspannende manier in een leuke omgeving genieten van een film in perfecte kwaliteit op een enorm scherm. Voor veel mensen is een nieuwe film bekijken in de bioscoop een zekere vorm van ontspanning. Het is vooral ook alles wat erbij komt kijken dat de ervaring helemaal compleet maakt. Popcorn eten, je favoriete drankje kopen, de lekkere comfortabele zetels, de trailers van andere films die eerst getoond worden, … Kortom, naar de bioscoop gaan is zeer leuk.

Naar de cinema gaan is duur geworden

Maar er is ook een keerzijde aan de medaille. Sinds enkele jaren is de bioscoop veel duurder geworden. Voor een ticket voor één van de laatste nieuwe films in een bioscoop in jouw buurt betaal je al snel een bedrag met twee cijfers voor de komma. Koop je dan ook nog eens een hapje en een drankje, dan zal je al gauw veel geld betalen. Veel mensen gaan daarom amper tot nooit naar de bioscoop, omdat het gewoon te duur is geworden. Toch zijn er manieren om goedkoper naar je favoriete film te gaan kijken!

Koop je ticket goedkoper

Zo biedt Kinepolis tegenwoordig zogenaamde “voordeelkaarten” aan. Deze kaarten zijn bedoeld voor mensen die echte filmliefhebbers zijn en die regelmatig een film meepikken in hun favoriete bioscoop. Ook grote gezinnen kunnen voordeel halen door een voordeelkaart van Kinepolis te gebruiken. Je hebt drie verschillende mogelijkheden:

  • 100 Days Card
  • Family Card
  • Kinepolis Student Card

Daarnaast heb je ook nog heel wat evenementen waarbij er goedkopere tarieven gelden of waarbij je heel wat leuke gadgets aangeboden krijgt. Ladies at the movies bijvoorbeeld is bedoeld om enkel en alleen dames naar de bioscoop te krijgen. Ook tijdens de BNP Paribas Fortis filmdays kun je heel wat films bekijken tegen een sterk verminderde prijs.

Bekijk via deze link alle huidige acties en promoties bij Kinepolis.

Nog door jou te activeren

- 20%

20% korting op ALLES

Voorwaarden

Verloopt: 30/11/2016

Nog door jou te activeren

- 5%

5% extra korting op je bestelling

Voorwaarden

Verloopt: 05/10/2018

Nog door jou te activeren

- €20

2 x 10 EUR korting

Voorwaarden

Verloopt: 31/05/2016