Hier koop je de schattigste kleding voor kinderen

Geplaatst door Scotty in categorie Baby & Kids

Het is vaak niet altijd even makkelijk om leuke en schattige kledij te vinden voor je kleine spruit. In veel winkels heb je vaak geen groot aanbod of hebben ze vaak niet de geschikte maat. Daarnaast is het aankopen van babykleding in een gewone winkel meestal ook duurder dan wanneer je deze kledij online aankoopt. Tegenwoordig zijn er heel wat verschillende webshops die een groot aanbod hebben van mooie kinderkleding tegen een zeer schappelijke prijs. Dit is zeer handig! Zeker omdat een kind snel groeit en de kledij bijgevolg dus ook snel te klein is en ze niet meer past. Uiteraard kun je de kledij nog proberen door te verkopen op een tweedehandswebsite, maar het is voordeliger en vooral makkelijker om gewoon geen al te dure kinderkledij aan te schaffen.

3 Suisses

Een website die je ongetwijfeld wel kent is de webshop 3 Suisses. Naast kleding voor dames en heren vind je hier ook een ruim aanbod van kleding voor kinderen. ZO vind je er kleding voor baby’s, meisjes en jongens. Naast het grote aanbod kleding vind je er ook speelgoed en videogames. Kortom, je vindt er zowat alles voor je kleine oogappel. En geloof me, je zal versteld staan van de prijzen! Het leuke aan deze webshop is dat je een korting van 10 euro aangeboden krijgt wanneer je je gratis inschrijft voor de nieuwsbrief van 3 Suisses. Deze kortingen geldt op je eerstvolgende aankoop van minstens 39 euro.

Hema

Een andere populaire webshop is de webshop van de gelijknamige Nederlandse winkelketen. Ook hier vind je een heuse categorie van artikelen voor je baby of je kind. Nachtmode, broeken, truien, t-shirts, topjes, ondergoed, zwangerschapskleding en kinderverzorging zijn slechts enkele voorbeelden van de vele artikelen die je terugvindt in de webshop van Hema. Daarnaast vind je er ook een enorm aanbod van speelgoed en andere artikelen voor baby’s en kinderen.

Kiabi

Ook in de webshop van Kiabi vind je heel wat verschillende artikelen voor baby’s en kinderen. Artikelen zoals badjassen, pyjama’s, jassen, truien, sokken, sportkleding, zwemkleding en andere accessoires vind je hier in overvloed. Ongeveer het hele jaar door kun je in de webshop van Kiabi profiteren van kortingen en andere interessante promoties. Overweeg zeker ook om een Kiabi klantenkaart aan te schaffen. Wanneer je met deze kaart 300 punten verzameld hebt, krijg je een korting van maar liefst 15% op je bestelling!

La Redoute

De laatste webshop is wellicht één van de meest bekende webshops van het moment. Oorspronkelijk werd La Redoute bekend door de catalogus die verspreid werd via de post. Tegenwoordig is La Redoute hoofdzakelijk gekend voor de uitstekende online winkel. Hier vind je naast kleding zoals lingerie en schoenen voor dames ook kleding voor heren, linnengoed, meubelen, decoratie en beddengoed. Maar je vindt er ook een enorm aanbod van kleding voor kinderen en baby’s tegen een zeer voordelige prijs. Ook hier kun je ongeveer het hele jaar door genieten van interessante promoties en kortingen.

Nog door jou te activeren

- 20%

– 20% op alle fotoboeken

Voorwaarden

Verloopt: 01/09/2016

Nog door jou te activeren

Gratis

Ontvang 1 gratis cheesy bread!

Voorwaarden

Verloopt: 28/03/2016

Nog door jou te activeren

- €10

– €10 op je eerste Groupon

Voorwaarden

Verloopt: 01/07/2016