Je voordeel doen met Bitcoin

Geplaatst door Optin Monster in categorie Overige

In december 2019 was het een gekkenhuis rondom de Bitcoin. De coin tikte in de decemberdagen $20 000 aan. Dit was een astronomisch hoog bedrag en is in de tijd daarna ook niet meer aangetikt. Rond deze tijd was de hype rondom de crypto enorm. Zo schoten de verhalen van selfmade miljonairs als paddenstoelen uit de grond. Vele slimme jongens hadden jaren eerder op de zolderkamer voor een prikkie coins gekocht en profiteerden nu van gigantische stijgingen. Rond deze tijd zijn ook veel mensen ingestapt die daarna enorme verliezen hebben geleden en het vertrouwen in de crypto kelderde. Toch kunt u wel degelijk uw voordeel doen met de Bitcoin!

Je-voordeel-doen-met-Bitcoin

© Pixabay.com

Sinds de gigantische keldering die de coin maakte na de all time high, is deze langzaamaan opgekrabbeld richting de $10 000. Met de Corona maakte hij een kleine dip, maar daarvan is hij nu ook alweer aan het herstellen. Er is dus wel degelijk vertrouwen in een valuta als deze. Het wordt dan vaak ook onderschat door mensen die menen er verstand van te hebben en zeggen dat er geen onderliggende waarde is van cryptocurrency. Toch bewijst de coin jaar na jaar maar weer dat er wel degelijk stabiele waarde zit in deze valuta. Dit maakt hem tot een uitstekende investering.

Het vertrouwen in Fiat-geld zoals de Euro neemt af door het matige beleid van banken die keer op keer uit de brand moeten worden geholpen met belastinggeld. Vele mensen zijn dit zat en willen op zoek gaan naar een nieuwe vorm van betalen. Met voortschrijdende technologische ontwikkelingen wordt crypto razend interessant, niet alleen als investering maar ook als betaalmiddel. Tegenwoordig kan men bij verschillende webshops al betalen met deze valuta. Dit zal in de toekomst alleen nog maar meer worden en dit maakt het erg interessant om aan te schaffen nu de prijs nog relatief laag ligt.

Je-voordeel-doen-met-Bitcoi

© Pixabay.com

Met de recente ‘halving’, wat betekent dat er nog maar voor de helft gemined kan worden, wordt de uitgifte van deze coin schaarser. En hier komt dan gewoon de standaard economische theorie van vraag en aanbod in beeld. Doordat er minder aanbod is en de vraag gelijk blijft, gaat de prijs omhoog. Afgelopen april is dit gebeurd, maar de prijs heeft er nog weinig op gereageerd. Misschien was het al door investeerders berekend in de prijs, maar het kan ook zo zijn dat investeerders door deze corona-tijd huiverig zijn om hun geld zomaar ergens in te investeren. Dit zal betekenen dat er kansen liggen in deze coin. Wat de halving in ieder geval bewerkstelligt, is een bepaalde mate van organische groei in prijs. Door zowel inflatie als minder aanbod zal de prijs omhoog gaan. Op deze stijgende lijn zou u kunnen meegaan als u geld over heeft om te investeren.

Investeren brengt altijd risico met zich mee, dat staat buiten kijf. Dit risico is er altijd, maar bij crypto ligt de volatiliteit, de fluctuatie in prijs, veel hoger dan bij bijvoorbeeld obligaties. Dit is een ding dat u altijd in het achterhoofd moet houden als u overweegt om te investeren. Maar deze risico’s kunnen ook erg veel rendement met zich meebrengen. De zojuist besproken voordelen van instappen zijn zwaarwegend en kunnen u doen besluiten om toch die stap te wagen en te investeren bij SATOS. Investeren in de toekomst: de toekomst van Bitcoin.

Nog door jou te activeren

- €50

Extra korting van €50 op je boeking bij Neckermann

Voorwaarden

Verloopt: 23/01/2017

Nog door jou te activeren

- 5%

-5% op volledige catalogus (t/m 14/8)

Voorwaarden

Verloopt: 16/08/2016

Nog door jou te activeren

- €6

– €6 op je ticket voor Plopsa Coo

Voorwaarden

Verloopt: 01/07/2016