Knack en Le Vif starten met distributiekanaal voor promotiecodes

Geplaatst door Scotty in categorie Overige

Sinds begin augustus stelt Knack een gloednieuw en exclusief kortingscode portaal ter beschikking. Via de website van Knack kan je eenvoudig doorklikken naar een nevenwebsite waar je vervolgens heel wat exclusieve kortingen en kortingscodes terugvindt van een groot aantal verschillende webshops. Met de komst van een eigen kortingscode portaal speelt Knack in op de toenemende populariteit van het online shoppen in ons land. Want nog nooit eerder kochten Belgen zoveel online als nu.

Zoek zelf jouw korting

Via het menu op de website van Knack kom je terecht op het Knack kortingscode portaal. Wat meteen opvalt is dat alles erg duidelijk en overzichtelijk is. Via de zoekbalk bovenaan ga je bijvoorbeeld zelf op zoek naar een kortingscode voor jouw favoriete webshop. Als je een kortingscode gevonden hebt voor de webshop waar je binnenkort een aankoop zal doen, dan kan je deze gebruiken tijdens de afrekening van jouw bestelling. Met zo’n kortingscode krijg je dan een extra korting op jouw bestelling. Het bedrag of het percentage van de korting hangt af van de waarde van de kortingscode. Zo kan een kortingscode recht geven op een extra korting van 10% op het totale bestelbedrag, maar het kan even goed zijn dat een kortingscode goed is voor een korting van bijvoorbeeld 20 euro op een selectie.

Selectie van webshops

Op het kortingscode portaal van Knack vind je een selectie van webshops terug. Het aanbod van webshops gaat van gekende webshops zoals bijvoorbeeld Bol.com, Amazon en Tors tot minder gekende webshops die zich eerder focussen op een bepaald niche. Wel is het zo dat de website op dagelijkse basis up-to-date gehouden wordt, en dat ook de webshops die er aanwezig zijn voortdurend bijgewerkt worden, net als de bijhorende kortingscodes uiteraard. Het portaal wordt onderhouden door een fulltime redacteur.

Elke dag worden de promotiecodes en aanbiedingen van meer dan 100 webshops up to date gebracht.

Concurrentie

De markt van vouchercode websites lijkt intussen verzadigd. Wij deden even een onderzoek, en vonden dat ook deze spelers actief zijn binnen de sector.
Benieuwd dus hoe Knack en Le Vif zich gaan onderscheiden ten opzichte van de bestaande spelers.

Naam Regio Oprichtingsjaar
Solden BE België 2013
Goedkoop BE Enkel Vlaanderen 2013
RTBF Kortingscodes België 2019
Metrotime Kortingscodes Enkel Vlaanderen 2017
Ma Reduc Enkel Wallonië 2006
TagCity België 2015
Deals BE Enkel Vlaanderen 2018

Belg koop steeds vaker online

In 2018 gaven alle Belgen samen gemiddeld 10,6 miljard euro uit aan aankopen bij online webwinkels. In vergelijking met het jaar daarvoor, 2017, is dat een stijging van bijna 6 procent. Volgens verschillende studies zal dat cijfer alleen meer blijven stijgen, mede door de opkomst van de online supermarkt. Het online kortingscode portaal van Knack komt dus zeker en vast niet te vroeg en zal er ongetwijfeld voor zorgen dat heel veel fervente online shoppers er op zoek zullen gaan naar een korting voor één of andere webshop.

Nog door jou te activeren

- €10

– €10 op de Plopsa FunCard

Voorwaarden

Verloopt: 07/01/2018

Nog door jou te activeren

- €7,50

€7,50 korting op je fruit- of ontbijtbox

Voorwaarden

Verloopt: 01/05/2016

Nog door jou te activeren

- €10

– €10 op je eerste Groupon

Voorwaarden

Verloopt: 01/07/2016