Maak je eigen wellness met deze tips!

Geplaatst door Scotty in categorie Wellness & Sauna

Bijna iedereen houdt er waarschijnlijk wel van: wellness. Heel veel mensen bezoeken regelmatig samen met hun partner of gewoon alleen een wellness om zo even volledig tot rust te komen en de dagelijkse sleur achter zich te laten. Een ontspannende massage, een deugddoende jacuzzi, relaxen in de sauna, … Het lijkt allemaal zeer leuk en ontspannend, en dat is het ook! Maar voor veel mensen blijft het vaak ook bij dromen. Een wellness kost immers redelijk wat geld indien je er verschillende opties kiest zoals een massage of een andere verzorging.

Toch kun je ook zonder echt veel geld uit te geven genieten van een deugddoende wellness. Je kunt namelijk volop genieten van een wellness bij jouw thuis. Het lijkt bovendien ook heerlijk: een eigen jacuzzi bij jouw thuis, een eigen sauna, … Maar is het wel realistisch? Kan het wel? Ja hoor, wij zochten enkele mogelijkheden op hoe je zelf je eigen wellness gewoon bij jouw thuis kunt nabootsen. Op die manier hoef je niet elke keer veel geld uit te geven en kun je naar de wellness wanneer je dat zelf wenst, zonder hiervoor een afspraak te maken.

Net als bij een echte wellness is de locatie zeer belangrijk. Kies er daarom voor om je badkamer aan te leggen op een plek waar de zon vrij spel heeft. Dit zal dus hoogstwaarschijnlijk op een plek in het huis zijn die naar het zuiden gericht is. Op die manier zal je badkamer steeds verlicht worden door natuurlijk licht en zal je ‘s avonds kunnen genieten van de prachtige avondzon. Net als bij een echte wellness!

Neem een voorbeeld aan de echte wellness

Wanneer je je badkamer nog moet aanleggen kun je eerst eens een kijkje nemen in een echte wellness. Op die manier zie je meteen hoe de ruimtes ingericht zijn, en hiermee kun je dan ook rekening houden wanneer je je eigen badkamer aanlegt / inricht. Je zal al snel merken dat er in echte wellness bepaalde elementen niet aanwezig zijn. Denk maar aan een tweede toilet, twee wastafels, … Deze elementen zijn leuk in een badkamer, maar niet in een ruimte die zal dienen om volledig tot rust te komen. In de plaats van een extra wastafel kun je bijvoorbeeld kiezen voor een inloopdouche of een ander element die je wellness compleet maakt.

Wellness = luxe

Een reden waarom veel mensen regelmatig een wellness opzoeken, is om er te genieten van de luxe die je thuis niet hebt. Wanneer je je eigen wellness bij jouw thuis wil, moet je dan ook rekening houden met het feit dat er toch iets van luxe aanwezig moet zijn. Dit kan gaan van kleine dingen zoals kaarsjes rond het bad of gastendoekjes die je kunt gebruiken. Maar het kunnen ook grotere dingen zijn zoals een jacuzzi, een massagetafel, een luxe douche, …

Denk na over de kleuren

In elke wellness die je bezoekt merk je al snel dat alle muren geschilderd zijn in een bepaalde kleur. Over die kleur is dan ook nagedacht. Niet alle kleuren zijn geschikt om er de muren van een wellness me te schilderen. Vaak roepen kleuren bepaalde gevoelens op. Kleuren zoals antraciet of zwart en wit doen het altijd goed. Fellere kleuren zoals geel of oranje zijn dan weer minder geschikt voor je persoonlijke wellness.

Zo, met deze tips geniet je binnenkort van je eigen wellness!

Nog door jou te activeren

- 20%

20% korting op je bestelling

Voorwaarden

Verloopt: 01/07/2016

Nog door jou te activeren

- 30%

20% vroegboekkorting + 10% extra korting

Voorwaarden

Verloopt: 01/04/2016

Nog door jou te activeren

Gratis

Ontvang 1 gratis cheesy bread!

Voorwaarden

Verloopt: 28/03/2016