Offline marketing blijft essentieel voor een bedrijf

Geplaatst door Optin Monster in categorie Overige

Sinds de komst van het internet zijn de mogelijkheden oneindig geworden. Zeker op het vlak van marketing zijn er op het wereldwijde web enorm veel verschillende opties waarvoor je kan kiezen om zo jouw bedrijf maximaal in de kijker te zetten. Maar ondanks de populariteit van online marketing mag de waarde van offline marketing zeker en vast niet onderschat worden. Offline marketing biedt namelijk enkele leuke en nuttige manieren waarvan je met jouw bedrijf handig gebruikt kan maken.

Verspreiden van folders

Een van de meest handige “tools” van offline marketing is het verspreiden van folders of flyers. Uiteraard wordt dit al jaren lang gedaan door heel veel bedrijven of organisaties van bijvoorbeeld evenementen. Maar het verspreiden van folders is een zeer makkelijke en snelle manier om heel veel mensen te bereiken. Stel dat je de folders bij de mensen thuis in de brievenbus dropt, dan is de kans erg groot dat je op die manier ook manier bereikt die op dat moment niet thuis zijn, maar die later de folder misschien wel zullen checken. Bovendien is het online bestellen van folders sinds de komst van het internet erg eenvoudig geworden zonder dat je hiervoor een professionele designer hoeft in te huren.

Coole gepersonaliseerde relatiegeschenken

Iedereen heeft wel ergens een gepersonaliseerd relatiegeschenk liggen dat hij of zij ooit eens gekregen heeft: een pen, een flesopener, een sleutelhanger, … Maar tegenwoordig kan je via het internet op een snelle, eenvoudige en efficiënte manier zeer coole relatiegeschenken creëren: een gepersonaliseerde drinkfles, een USB-stick, een powerbank, een totebag, een bluetooth speaker, een telefoonhoesje, … Dit zijn allemaal relatiegeschenken met een eigen touch die zeker en vast erg geapprecieerd zullen worden door de ontvangers.

Sponsor eens een lokaal evenement

Tegenwoordig zijn er heel veel evenementen in zeer veel steden. Zo’n evenement waar er veel volk naar toe komt is eigenlijk een gouden kans om jouw bedrijf maximale exposure te geven. Als je als bedrijf het evenement sponsort, dan is de kans groot dat jouw logo extra in de kijker komt te staan en dat je zo in het oog springt van potentieel nieuwe klanten. Op die manier kan je misschien wel een nieuwe opdracht of een nieuwe klant binnen halen, waardoor je de investering meteen terugverdient.

Zichtbaar op straat

Het klinkt cliché, maar offline marketing betekent ook dat je als bedrijf zoveel mogelijk zichtbaar bent in de straat. Hoe? Dat kan bijvoorbeeld door de bedrijfswagens een opvallende kleur of bedrukking te geven, waardoor ze meteen in het oog springen. Verder kan je ook de kleding van werknemers personaliseren door er een logo of een slogan op te laten drukken. Op die manier zal de bedrijfsnaam langer blijven hangen bij de mensen.

Nog door jou te activeren

- 15%

15% korting op ALLES

Voorwaarden

Verloopt: 26/11/2016

Nog door jou te activeren

- 25%

25% korting + gratis verzending

Voorwaarden

Verloopt: 01/04/2016

Nog door jou te activeren

- 25%

25% korting op flyers&postcards

Voorwaarden

Verloopt: 01/07/2016